• Gaming Vijesti
  • Alien: Isolation i još jedna zanimljiva igra besplatni na Epic Games Storeu

Hoću nastavak Isolationsa!!
Meni osobno, jedna od najboljih igara!
Mislim da mi je trebalo cca 30 sati za preći igru...

Tada je taj "plastični" dizajn izgledao odlično; a mislim da i dan danas igra izgleda jako dobro, baš zbog tog dizajna.
Plus onaj DLC di si Ellen Ripley.... Odlično...

Preporuka svima koji nisu odigrali Isolation neka odigraju. Čak i ako ste probali i nije vam sjela na prvu dajte još jednu šansu. Meni je na prvu bila meh a sada mogu reći da mi je jedna od najboljih igara prošle generacije.

Isolation mi odavno stoji na Steamu, čeka sljedeći Isusov dolazak.

imam isolation na epicu i na steamu, probao i nije to igra za mene.

Dosta mi je i izolacije i samoizolacije...

Probao dva puta...nije loše ali dosadi to konstatno šuljanje...

Dvojica frendova i ja prešli igru kad je izašla. Našli se kod mene u više navrata, i od osam na večer do pet u jutro bi igrali, tako u večernjim i noćnim satima. Ne mogu reći koliko smo se dobro zabavili. Kao fanovi Alien seriala i horor igara ovo nam je bilo vrhunski! AI tog Aliena je bio sasvim pristojan, iako u nekim navratima postane naporan jer "baš" zna gdje si ti. Ali level design nam je bio odličan, kao i atmosfera. Sjećam se scene gdje je frend pogbjegao od njega u jednom levelu u prostoriju i sakrio se pod stol, i da bi kako je Alien odlazio požurio se prebaciti na drugo mjesto i nagazi mu na rep i ovaj se okrene 😃.

Vrlo dobra igra, ima nedostataka ali ju uzdižu napeta atmosfera i oslanjanje na survival elemente umjesto akciju. Nije mi baš u top hororima generacije, no svakako se ne bi bunio na nastavak.