- Uređivano
Alien: Isolation i još jedna zanimljiva igra besplatni na Epic Games Storeu
Preporuka svima koji nisu odigrali Isolation neka odigraju. Čak i ako ste probali i nije vam sjela na prvu dajte još jednu šansu. Meni je na prvu bila meh a sada mogu reći da mi je jedna od najboljih igara prošle generacije.
Isolation mi odavno stoji na Steamu, čeka sljedeći Isusov dolazak.
imam isolation na epicu i na steamu, probao i nije to igra za mene.
Dosta mi je i izolacije i samoizolacije...
Probao dva puta...nije loše ali dosadi to konstatno šuljanje...
Dvojica frendova i ja prešli igru kad je izašla. Našli se kod mene u više navrata, i od osam na večer do pet u jutro bi igrali, tako u večernjim i noćnim satima. Ne mogu reći koliko smo se dobro zabavili. Kao fanovi Alien seriala i horor igara ovo nam je bilo vrhunski! AI tog Aliena je bio sasvim pristojan, iako u nekim navratima postane naporan jer "baš" zna gdje si ti. Ali level design nam je bio odličan, kao i atmosfera. Sjećam se scene gdje je frend pogbjegao od njega u jednom levelu u prostoriju i sakrio se pod stol, i da bi kako je Alien odlazio požurio se prebaciti na drugo mjesto i nagazi mu na rep i ovaj se okrene .
Vrlo dobra igra, ima nedostataka ali ju uzdižu napeta atmosfera i oslanjanje na survival elemente umjesto akciju. Nije mi baš u top hororima generacije, no svakako se ne bi bunio na nastavak.
https://www.epicgames.com/store/en-US/p/alien-isolation--last-survivor
Last Survivor također free ovaj put