Skroz super dodatak. Zašto ne iskoristiti ono što imaju u ponudi, pogotovo filmskoj.

Nexus jer nitko nije tražio a i sumnjam pored ostalih servisa da ikoga zanima. Bolje da mjesečno izmjene dvije-tri igre od onih 20 što se uz PS+ pretplatu daju PS5 korisnicima kao incentiva ili bila šta drugo vezano za igre, za što primarno i služi konzola lol. Ali da, kad već ne možeš ništa drugačije zašto ne.

Nitko nije tražio ni da se naprave videoigre pa eto, malčice su popularne danas. Nitko nije tražio ni da se izumi mobitel pa eto, pojedinci ga koriste tu i tamo. Nije ovo neki ogroman izum, ali dajte ajde, nema veze je li netko tražio ili ne, ovo je dodatak službi koji je dobrodošao ako neće podići cijenu PS+ pretplate.

Dapače, konzolu čini i primamljivijom ako sadržaj bude kvalitetan i ponudi mi ono što nemam na drugim servisima.

Hej! ocete u sklopu ps+ pretplate da imate jos bonus pristup nekim filmovima i serijama.
      Ne mi to nismo trazili.
      Jebem te zivote.

Plus ovo usporedjivati sa onim ocajem od Xbox konferencije.....

Sorcerer
      A gde sony oce da playstaion bude TV device.
      Daj citaj prvo na sta odgovaras

Onda sam ja u nekoj zabludi kako Woodie kaže, a jedni te isti članovi nisu nikad zadovoljni Sonyem, bila dobra ili loša vijest njima je uvijek loša.

Trebaju se fokusirati na igre, ali s obzirom da se bave filmovima i serijama iz kojeg to aspekta može biti loše da nam ih daju ekstra kako bi PS+ bio isplativiji? Ako ne diraju cijenu pretplate ovo su izvrsne vijesti.

Fico Ma gledaj slažem se, no sve što si naveo se meni čini kao očajnički potez zadržavanje interesa korisnika. Svakako je dobrodošao potez, no radije bi imao u ponudi stvari koje actually imaju veze sa gamingom a za ostale nevezane stvari da se ja brinem. Dok god ne povećavaju cijenu pretplate je sve OK, ali čemu kad s istim tim resursima mogu na bolje promijeniti neke stvari koje zbilja imaju veze sa gamingom. No na kraju krajeva, pametniji su sigurno od mene tako da valjda imaju neku viziju i plan za koji misle da će im donijeti pare.

ja zaista ne mogu, znaci dijeli se nesto djabe, pobogu nitko vas ne tjera da to ikada skinete ili igrate ali ne ajmo opet prigovarati jer eto ljudi to nisu trazili i to pazi ljudi koji ni nemaju taj jebeni playstation.

prigovara se sada i za playstation collection koji je besplatan za one s ps+, za jebeni servis koji kosta 45€ godisnje svaka dva mjeseca. ne vidim da tako nesto drugi nude za istu razinu pretplate ili novca.

neki dan citam isto ovdje kakve sony sada igre poklanja, totalno stare igre koje je svako vec igrao i ne mogu da se zacudim na takve konstatacije, jebeno je besplatno pa sta mislite da ce dijeliti neku novu igru mukte? a i to svako je vec igrao je isto toliko glup argument da ne mogu vjerovati, pa jebeni animal crossing je igralo duplo vise ljudi nego taj horizon zero dawn pa ne vidim da nintendo to dijeli za djabe.

Najbolje odšutjet, opet će ispast da SDF udara po nedužnima.

Garrus_V pazi ljudi koji ni nemaju taj jebeni playstation.

Ne znam ako je to upućeno meni ili generalno, no u svrhu argumenta, ovo mi je 3. PS4 i sa PS5 koji je na "putu". Isto tako, da li bi ti bilo draže imati bolji ili jeftiniji izbor igara na konzoli za iste resurse koje su utrošili u taj Video Pass ili gledati iste serije i filmove koje imaš na istih 47 drugih streaming platforma? Ako je u pitanju ova prva solucija nije mi jasno što to više "ne možeš". Ne prigovara se bezveze nego argumentirano s razlogom. No na kraju dana stoji ono što kažeš, dok god je nešto džabe i ne utječe na cijenu ja se neću buniti.

Ne troše resurse za video pass, to im je jedan od businessa kojime se bave tako da komentiraš neargumentirano i bez razloga.

buz Nisam znao, evo sada brzom Google pretragom vidim neki Bravia Core no to je već dosta svježe. No ako je to dio već nečeg što se nudi, kao što kažeš ne vidim propale resurse. Kako god, moja greška!

Snimaju filmove i serije tako ionako tako da ne troše nikakve dodatne resurse i ovo je zasad odlična vijest. Kad dođe vijest da dižu zbog video sadržaja cijenu pretplate na 100€ godišnje, stani iza mene u red dok im jebem mater. Do tada stvarno nema ništa negativno oko ovoga.

Sorcerer pomiješao si lončiće. Pogledaj opet E3 2013.

A da vidimo kako ima gorih stvari i od Majkrosofta i Sonija, prisjetimo se nekih drugih vremena.

prayer
            Nisi znao da Sony snima i producira filmove i glazbu i da imaju prava na neke ogromne franšize?

Jel' ozbiljno?

Nexus Nisam znao da imaju streaming platformu jer ju nemaju tj ili imaju ili je u izradi. Jedno je raditi proxy za stream koji preusmjerava stream na taj Video Pass a drugo je nepotrebno ulagati novce (po mom mišljenju) u neku takvu infrastrukturu koja nema veze sa gamingom.