Može li gore sony?
Zar je toliko teško prihvatiti da Vam jedino ide gaming i eventualno televizori?

Kakvi hebeni filmovi? Kakav glupi video pass?

Jebo me pas ali ja vec fakat u podsvijesti lagano razmisljam o microsoft konzoli.

Gdje je kraj ovako lošim poslovnim potezima?

doctorfreak
    Ti kužiš da je Sony poprilično ogroman u filmskoj industriji?

doctorfreak ne znam je li trolaš ili stvarno ne znaš da je Sony jedan od najvećih filmskih i glazbenih produkcijskih studija na svijetu. Ovo je totalno logičan potez. Pokušavao je i ranije integrirati TV/filmsku produkciju, glazbu i igre ali izvedba nije bila dobra.

Nedavno sam čitao jedno istraživanje u kojem ogroman postotak gamera ima neku streaming pretplatu TV/filmskog sadržaja. Nema mi logičnije inicijative za Sony nego da pokuša spojiti sve to u jedno. Bilo u jedan račun ili u jednu kutiju (PS5).

Ma nema od toga ništa. Ne mogu biti konkurencija Netflixu, HBO-u ili Prime-u ni 1%. Još ovo što piše u članku izgleda da će ponuda biti žešća kenja.

Fenix Super i? Pa ima i dosta jakoh filmskih kuca koje rade filmove a cak pazi ni nemaju neku streaming aplikaciju?

Ja ti hocu reci da tjeraju nesto tamo gjde tome nema mjesta. Pored netflixa nemaju šanse. Ni malo.

Ako će bit gratis filmova u sklopu PS+, zašto ne?

Imam Netflix, ali da, recimo, imam identičnu ponudu na PS+,bome nebi više plaćo N.
      Ili da je N u sklopu PS+, eeeeventualno po mrvicu većoj cijeni pretplate.
      +, naravno, lokalizirano sa našim prijevodima.

Najvjerojatnije nebu ni blizu tak nekaj, ovo gore je samo moj wishful thinking s obzirom na ove navode o partnerstvu Sonya i Netflixa.

Posebna Sonyeva usluga nevezana za N sa posebnim plaćanjem... Teško da će bit nešto previše popularno.
      Treba vidit, who knows o čem se uopće radi.

Oćel gore bit korejskih serija i filmova?

Sorcerer

Možeš preporučiti dobar kineski film ili seriju?

Ma neka stave i sve albume Maje Šuput što se mene tiče samo neka ne dižu cijenu Ps+ pretplate, jer niti sam tražio a niti me zanima taj Video Pass!

Da, thx, ill pass

Fenix Nema mi logičnije inicijative za Sony nego da pokuša spojiti sve to u jedno. Bilo u jedan račun ili u jednu kutiju (PS5).

Ne želim biti party brejker, no identičnu premisu je imao Microsoft s Xbone konzolom.
        To je, kao što svi znamo, slavno završilo (ok, pojednostavljujem tu priču, no imao sam deja vu kada sam pročitao citiranu rečenicu).

Fenix zanimljivo da kada je micosoft gurao TV na pocetku Xnox One-a svi su se isprdivali do iznemoglosti pa i moja malenkost. konzole mi sluze za igranje igara, ne zanima me apsolutno nista drugo. mogu to ubaciti, no nadam se da nece neki glupi app visiti na Menü kojeg ne mogu ni obrisati.

Sorcerer Infernal Affairs

masterpis!

maverick masterpis!

Istina.
            Meni osobno bolji film od razvikane zapadne ekranizacije (The Departed, za one koji ne znaju). Iako je i to odličan film, da se razumijemo.

Deadwalker Ne želim biti party brejker, no identičnu premisu je imao Microsoft s Xbone konzolom.

To je bilo kad za Netflix nije znao nitko i oni su imali fokus bas na TV programe. Znam da je prakticki nemoguce, ali ako Sony uspije dogovorit nekakav deal za kombinaciju PS+ i Netflixa/Disneya/nekog trecen to bi bilo ogromno. Ne treba nikome jos jedan streaming servis.

Gameri u globalu u ogromnom postotku igraju igre i streamaju filmove/serije. Dakle, i jedno i drugo.

Fenix Mislim da je problem kod toga što je Netflix gotovo dvostruko skuplji od PS Plusa. Morali bi dati neku lite verziju usluge sa oskudnijim sadržajem.

weky

Zapravo, mjesečna cijena im je ista.
                Okvirno $10

maverick konzole mi sluze za igranje igara

Meni je plejka doslovno Netflix mašina i Bluray player pošto su mi telke krntije, a zadnju igru sam odigrao prije 3 mjeseca 😆