• Gaming Vijesti
  • Amazon otkazao Lord of The Rings igru koja je trebala biti “najbolja LOTR igra u povijesti”

Dobro da su otkazali igru jer igra nebi imala nikakve šanse protiv LOTRO koja je jedna od najboljih LOTR igara

Au pm ... bas sam tio novi lotr mmo

Kroz par mjeseci ce neki studio opet da krene pravi novi lotr mmorpg igru jer sa serijom veliki je potecijal da se zgrnu dobre pare na igru.

escoban shadow of war iako nije potpuno losa igra, postane jako brzo repetitivna. Stealth killas sve sto stignes, lootas, next area, rinse and repeat, a i kad stealth fejla, hand to hand combat je jednostavno pre lagan. Graficki je igra vise nego pristojna i Setting je dobar, ali ipak me to nije moglo drzati dovoljno da zavrsim igru.

weky
Baš mi je to prošlo kroz glavu...kao da obećas najbolju Rambo ili Far Cry igru...

prayer
Zanimljiva je bila ona FFX kopija presvučena u LotR za PS2...Nisan igra ali mi je zapela za oko u Gameply časopisu...

Battle for middle earth 2
Proveo sate i sate na pc-u uz ovu igru

A kaj se to zbiva u gaming svijetu da se u zadnje vrijeme donose krive odluke!? Krive po mišljenju mnogih gamera.

Slažem se. Otkazivanje Amazonove Lotr igre je nešto za čim mnogi gameri žale.

Mislio sam da je nemoguće, no eto, postoji i gori ulazak na gaming tržište od onog od Googlea.

weky

Trebali su projekt dati Sonyju umjesto da otkažu