Uuuuuuuuuf, najljepše taman nakon točno 20 g.

Može se srati po remakeovima ali brate... MGS remake bi me oduševio više od bilo kojeg drugog novog naslova. Prvi, drugi, treći... Samo daj.

Čemi svaki dan tračevi o mogučoj MGS Remake kompilaciji?

Zato što je MGS jeben.

master_x Čemi svaki dan tračevi o mogučoj MGS Remake kompilaciji?

Gdje ima dima ima i vatre. Ali pravi razlog...samo pogledaj komentare na vijest pa će ti odmah biti jasno kakvo mjesto MGS serijal drži u srcima starijih igrača i koliko bi im značilo ponovo odigrati taj serijal u modernijem ruhu. Ne samo FFA forumaši, već općenito gameri all around.

Samo neka dodje. A ako bude sreće , stiže meni plejka 5 do 7 mjeseca...

Pomalo se već pretjeruje sa svim tim, al MGS2 remakeu teško da bi odoljel.

Jedino nisam pametan oko toga što mijenjat oko kamere / gameplaya jer, pa, nemaš mi kaj tu mijenjat 😀

Tuhy Jedino nisam pametan oko toga što mijenjat oko kamere / gameplaya jer, pa, nemaš mi kaj tu mijenjat 😀

Igrao si i završio MGS4?

Ja čak mislim da ne bi imao serijal toliki utjecaj danas kao nekad. Možda je bolje legende ostavit da budu to što jesu - legende.

LP

Kurt Kombajn

Icek
        Naravno.
        S obzirom na strukturu dvojke, nisam pametan kolko bi mi mgs4 style odgovaral.

Tuhy
          Onda se sjećaš onog dijela gdje se vraća na Moses Island? Koliko god da je ptičja perspektiva bila savršena za prvi MGS, toliko su apsolutno genijalno napravili "remake" tog malog dijela u punom 3D.

Teško mi je zamislit smislen remake MGS2...
          Specifične lokacije (brod, tanker) ne ostavljaju nekog prostora za proširenje u level designu .. a ubacivanje modernih kontrola i 3D kamere u klaustrofobične prolaze MGS2 je opako težak zadatak koji zahtjeva ogromne promjene u AI i dizajnu... Osim toga igra se vizulano baš nenormalno dobro drži za 2001 godinu...tako da bi remaster bio sve što MGS2 treba...
          MGS1 i MGS3 imaju više prostora za izmjene tj potencijala za remake.. osim toga radi se o dvije najpopularnije igre iz serijala za razliku od MGS2 za kojeg su podjeljena mišljenja.
          Iako su teme koje MGS2 obrađuje jako aktalne zadnjih nekoliko godina...

Gaming jazavci su postali intelektualno aktivni, al im je trebalo 20 godina lufta da shvate genijalnost MGS dvojke i da je to najsuperiorniji nastavak u serijalu. Samo je problem što bi sada priča mogla biti okarakterizirana kao klišej. Ali zato kraj ubija sve živo i neživo.

yakuza_stinger priča mogla biti okarakterizirana kao klišej

Sjećam se da sam u vrijeme kad sam igrao igru gledao Matrix te Nebo Boje Vanilije te mi je mind fuck priča iz MGS2 još dodatno nabila paranoju oko svijeta u kojem živimo 😃

Za totalni doživljaj MGS2 bi gamere trebalo teleportirat u 2001...važnost i kultni status MGS1 koji je munjevito prikačio na sebe .. pa onda isčekivanje nastavka takve igre...seciranje članaka i slika iz časopisa...
              Pogravnje s očekivanjima igrača kroz igru...
              MGS2 je bio nešto posebno, to se više ne može ponovit...

dormin
                A tek ljubomora na one koji su imali ZoE te mogli igrati demo MGS2 😮 Takve stvari se više ne dešavaju 🙁

Icek e pa na to sam manje više i mislio kad govorim zašto remake legende ne bi imao smisla. Isto kao što sad da ideš geldat Matrix - znao bi da je kvalitetan film sa solidnim twistovima ali sve je to sad već viđeno dok je tada bilo groundbreaking. Još uzmi u obzir sve ovo što dormin piše - takvo nešto danas teško da ćeš doživjeti uz ovaj serijal.

Možda bi imalo više smisla napraviti MGS6 i da bude linearan sa nekom dobrom pričom i višesmislenom porukom. Vjerujem da za takvo nešto ne bi trebao Kojima kao autor. Samo da se Konamiju da s tim zajebavat...

Kao što sam napisao, po meni su remakeovi/remasteri apsolutno nepotrebni za ovaj serijal. A opet s druge strane ako je to istina, ovo je day one kupovina za mene. 😄