Užas. Ne vidim smisao kopiranja. Pa brže mi je skinuti neku igru nego kopirati, lol
Od sutra PS5 igre možete prebaciti na USB zahvaljujući prvoj velikoj nadogradnji sistema
Sto ne ubace da se save game ps5 igara moze prebaciti na usb.
Za slucaj da uzmem jos jedan kada odem u njemacku i samo ponesem usb a ne sve igre igrati ispocetka.
Jbt ps5 ce osnovne funkcije otkljucati kad dodje slim model
maverick Tragikomedija. I to od izlaska "next gen" konzola do danas jos uvijek. Bas neki dan sam gledao ponovni review next gen konzola na youtubeu, neki lik poznati po view-ovima recenzira i kaze "My biggest dissapointment was when I turned on my new Xbox and launched AC Valhalla only to realize I'm standing right there where I was on my old system". Haha, znaci groblje.
ne moren ni ovo potrošit zasad, tako da tu mogucnost necu koristiti jos neko vrijeme dok ne odlucim neki call of duty zaigrati
Mogli su i u prethodnom ili čak onom prije njega ili čak onom prije njega.
Evo nešto što ćeš razumjeti: 01010100 01101001 00100000 01110011 01101001 00100000 01100010 01101111 01110100 00100001
Sony puno toga još nije omogučio na PS5. Prvenstveno od kvalitetnog i preglednog Stora pa dalje...
Ja sam nekako dojma da je Sony namjerno izostavio bitne stvari kako bi sa kasnijim apdejtima ispao "good guy Sony" koji sluša svoje fanova i implementira ono što ih se traži. Nema mi druge logike da se neke banalne stvari još nisu stavile.
Icek meni je na ps5 cisto oke store, web store s druge strane...