Pozdrav svima. Evo novi sam na portalu i za početak pohvala za odličnu i detaljnu recenziju. Šta se tiče igre, probati ću prvo demo, a onda dali je za kupnju ili ne.

Jako lijepo razrađena recenzija, no ja sam više za onaj sustav kupiti sada ili čekati popust i po svemu viđenom ću čekati popust. To nikako ne znači da je igra loša a niti dobra, već po onom što sam igrao i vidio po mom mišljenju ne zaslužuje 60€.

S više strana čujem da je bolje od očekivanog. Neka, dobro je to, meni nezanimljivo, ali oke.

Ne sviđa mi se što igra ima AO sistem za singleplayer igranje,i ne sviđaju mi se kartice za nadograđivanje (NFS Payback?).A sve ostalo je multiplatformski Gears of War sa RPG elementima.Znači odigrati obavezno osim ako niste @Miro

master_x Ma modovi (kartice) podsjećaju na Warframe. Jedino što stvarno imaju ogroman utjecaj na build. Ne možeš bez prave kartice složiti build za end game nikako.

Flipper Da,to je onda opet lutrija sa tim karticama.Zadnje igra je bila NFS Payback sa tim karticama pa mi je to ostalo kao dosta negativni dio u igrama,gdje je neki stats bolji a neki lošiji na kartici.A pogotovo je to bilo idiotski u arkadnome NFS-u.

Odlična recenzija ali šteta kaj to nije igra ipak za mene Po viđenom demou vizualno podsjeća na HZD. Jednostavno ne volim tu mješavinu novog sa starim i obratno.

Kaj se tiče modova, zajeb je kad se na novom komadu opreme potrefi neki bezvezni, al to se 2 minute poslije kod Zahedia promjeni u onaj koji ti odgovara.
        I mirna Bosna.

Danas mi se spojil neki lik, odigrali 2 questa.
        Dobar je coop, ali postane i osjetno teže udvoje.

Svaka čast na recenziji.....ako vam igra sjedne i ako vas uvuče u svoj svijet......iskreno i nakon 12 dana želja i volja za igranjem i dalje ne prolaziii, doslovno jedva čekam da upalim konzolu i krenem u lov....😀😀

Ja ipak stavljam igru na prodaju. Skužio sam da nema šanse da ti ikad zaigram. Uz Destiny i sad kaj sve dolazi, no way.

Flipp, tebi svaka čast na recenziji!

Tuhy a tek u troje, bude i pisanja krvi, ali svida mi se to. Spustanje tiera ne dolazi u obzir.

Tuhy
            Igra je neusporedivo lakša u solo modu.....dok ako igrate u full partyu i uz dovoljno visok world tier ili challenge tier igra vam baca pravi izazov!!
            Tu se bome osjeti ako oprema nije full upgradeovana do tiera na kojem igrate...ako vam je loše složen skill tree....ako nemate tier 3 modove na oružjima i opremi.....zabava je zagarantirana!!
            Dizanje opreme do lvl 50 zahtjeva hrpu resursa i dosta grinda