ova remakemania je toliko uzela maha da cak pocinju raditi remakeove za osrednje igre. sta je iduce? fuse ili moh warfighter remake?

Garrus_V Colors je dobio solidne ocjene. Nisam ga igrao, jer njssm fan Sonic igara, ali očigledno je dovoljno dobro prošao kod publike da se radi Remake 🤷🏿‍♂️

Icek ma nemam ja u nacelu nista protiv te igre ali ajde da objasnim zasto hejtam toliko. moje misljenje je da na svijetu postoji ogranicen broj developera kao i ljudi koji igraju igre, ne mislim da je taj broj malen ali ipak ako trenutno 20 razlicitih timova radi na rimejkovima starih igara to je po meni potracen talenat koji bi nam mogao eventualno servirati nekoliko novih iskustava umjesto da zadovoljavaju nase napadaje nostalgije.

Garrus_V eventualno servirati nekoliko novih iskustava umjesto da zadovoljavaju nase napadaje nostalgije.

Upravo si sam napisao. Za nove generacije te one koji nisu imali Wii odnosno DS, Sonic Colors je novo iskustvo.

e jbg sad i ti pocinjes s tim "za nove generacije je novo" koje smo vec culi 100 puta, budimo realni od pola milijuna ljudi koji ce kupiti ovu igru 90% njih ce biti nostalgicari a maksimalno 10% ce biti iz nekih novih generacija. jos ako uzmemo da je sonic kao brend doslovno mrtav nije mi jasan ovakav potez.

ne kazem da je nuzno lose se vratiti na nesto starije ali to onda mora biti stvarno nesto sto je u svoje vrijeme bilo bez premca, sonic colors ima 78% na metacriticu, ne spada u top 50 najboljih igara izaslih za wii i ta igra sigurno ne spada u nekakve klasike.

Ja čekam da rimejkaju Forknajt !