• Gaming Vijesti
  • Izgleda da na Steam stiže plaćanje u kunama, možda i prilagođene cijene

Imamo VPN-ove.

"U svemu ovome najbolje je to što više nećete plaćati konverziju iz kuna u eure i ponovno natrag, gdje se ponekad gubilo i po 10% cijene igre."
Zato se placa Revolutom. SVE.

Al baš dobro pitanje je, čemu to, ako ćemo i mi relativno brzo na euro.

Tzereen
      A vjerojatno su imali u planu, pa cemu to otkazati. Sigurno u paketu s navedenim zemljama. Ali, ako netko procita ovaj tvoj komentar, mozda i otkazu 😆

Zero Osim ako se Hrvatska ne raspadne prije.

Chaky Zato se placa Revolutom. SVE.

Osim što Steam više ne podržava plaćanje Revolut karticama budući da po novome država u kojoj je registrirana kartica mora biti jednaka državi regije u kojoj se kupuje. Imao par dopisivanja sa Steam podrškom 🙂
      Jedino ako Revolut kartica prođe preko Paypala.

Inače gg. Bilo bi genijalno da prilagode cijene za HR standard, no ne vjerujem. I ovako se ovdje kupuju igre.

Imam tekući i žiro. Na žiro računu (PBZ Visa Electron) je uvijek manji iznos i to služi za kupnju igara i ostalo preko neta. Nisam nešto primjetio da sam zakinut zbog kupnje u eurima na Steamu, ionako se kupuje na akcijama.

Zero zakinut si za to što ti se pretvara kuna u euro u paypalu a ne u tvojoj banci. a paypal ti uzima 0.50 euro +% tako nešto.
          tako da malim ciframa ne ispada puno ali kad zbrojiš sve transakcije popušio si 50-100 ili više eura do sad ako si kupovao dosta toga 🙂

fensisuperstar IDK, valjda. Kad dobijem mjesečno izvješće vidim da je sve obračunato direktno s plaćanjem na SteamGames, uopće nisam obraćao pažnju kolika je razlika, činilo se onako kako je i plaćeno.

Ali sa mnom se ionako ne budu obogatili.

Deadwalker
            Hvala na infu. To je nesto stvarno novo. Zadnje sam uzeo 6.3. Xcom Ultimate Collection i uredno je proslo.

20 dana kasnije

Chaky super ako ti prolazi, možda to ima veze što se sada Revolut u Hrvatskoj deklarira kao "banka".

4 mjeseci kasnije