Znači, ako je igra potencijalno opasna za epileptičare i ima hrpu nepotrebnog grinda i backtrackinga to je opet najmanje 70+? Zanimljivo.

Mislim da ovo nebi upalio ni da me tjeraju. Uzmite It Takes Two i uzivajte.
Cini mi se ocjena ipak malo previse, ali dovoljno sam saznao i iz rece da preskacem sa gustom 🙂

FFA je mlak po pitanju ocjenjivanja. Do sada bih svim igrama za najmanje 10 smanjio ocjenu osim Sekiru i Xenoblade Chronicles.

maverick

FFA: igrati Ghost of Tsushima (72/100) ili doslovno dobiti epilepsiju (76/100)?

Giphy - Will Ferrell Lol GIF by NBA

renda epilepsija here we go!

Sad sam cekam vogija da se uspiri 😂

Haha, vjerujem da je prica bolja u ovoj igri 😃

Šanse da se dobije epilepsija su mizerne, kao i u bilo kojoj drugoj igri. Ali da će se u navedena dva poglavlja zamutiti vid i zaboliti glava, šanse su realne. "Visoku" ocjenu je Balan dobio jer se radi o dobroj igri, koja zbog dva lošija poglavlja ne bi trebala ispaštati. Backtracking je nama odraslima naporan za popizdit, no djeci će biti super, pošto je Balan zamišljen za djecu.

Icek Ma ne brini, to sam se ja samo šalio. Gotovo svaka igra ima područja gdje imaš šansu dobiti epilepsiju, pa jbt u ako nisam u Halo 2 dobio gdje Cortana skače svakih pet minuta sa svojim vizijama i baš ono agresivnim trepteranjem mislim da neću nikad.

Isto tako, @foggy i tebe volimo ❤️

Juser skor probija za cusimu.

Vogi nema pojma sta valja!

renda
          'ebo te Metacritic 😃 Odavno on nema veze s vezom 😉
          Nakon što sam odigrao igru i napisao recenziju te dao završnu ocjenu, bacio sam malo pogled na strane recenzije te pogotovo na YT recenzente. Jedna stvar koja je vrlo slična među njima je da gledaju igru kroz perspektivu igre namijenjene odraslim gamerima. Velika je razlika što je odraslim gamerima dobro i zanimljivo i ono što je djeci - ciljanoj publici - zanimljivo. Prije nekoliko godina sam radio recenziju za LEGO DImensions i iskreno mi je dosadan i repetivan. Kao i bilo koja druga LEGO igra. Istovremeno LEGO igre klinci obožavaju i ne mogu ih se zasititi. Taj LEGO Dimensions su klinci igrali iznova i iznova, dok je meni bila mlaka i onak'...bzvz.
          Stoga nama starijima će Balan možda i biti meh igra no klincima će itekako biti zabavna.

Icek Svi smo mi djeca. Točka 😃

Evo rende, metacritic napadi, sad će i ostale recenzije.

maverick Vogi nema pojma sta valja!

Ma truba sam da, nisam ni svecki.

Ma zezam se, samo je nesrazmjer ocjenivanja i vise nego ocit, svejedno mi je koje ocjene davate najiskrenije

foggy ej pohvalio sam ti indirektno ocjenu za sekiro i xc, iako su mogle biti mrvicu vece za moj ukus.

maverick Meni te ocjene ne igraju ulogu, nego content recenzije za kojeg igru odigram kak spada i prestavim svima sve što trebaju o njoj znati. Ocjenu znam nekad za par minuta, a nekad za par sati, ovisi što se igra. Tako je i Icek objasnio stvari, a svi se odmah pikaju na dno recenzije.

renda Ma zezam se, samo je nesrazmjer ocjenivanja i vise nego ocit, svejedno mi je koje ocjene davate najiskrenije

Pa šta onda nisi došao pričati o recenziji? Uletio si po običaju kao sivonja, a već drugi post su ti meta ocjene. Baš sve suprotno od onog što govoriš.

Pa recenzija je na mjestu, ne znam o cemu ti, nisam ni jednu losu rijec napisal za nju🤷 cemu ovo, pa zajebavamo se, samo sam nastavil na Prayerovu zajebanciju, a to kaj si se ti nasel prozvan, a nisam te ni spomenul jebiga, i kak sam rekel svejedno mi je koju ocjenu dajete jer ne utjecu na moje misljenje ni malo

renda Čudan si ti lik, dosta skroz.

prayer Gotovo svaka igra ima područja gdje imaš šansu dobiti epilepsiju,

Mene ubija kad prije svakog učitavanja nabace bijeli ekran. Jako svijetlo me baš ubija, a sjećam se da je Berseria imala white screen nakon svake borbe, znači 10000 napada čistom guščjom svjetlošću. Bome kad se sjetim koliko igara divlja s kamerom i efektima, dobro se i držimo svi skupa.