Najtoplije se nadam da će ljudi dati igri drugu šansu. Jer sa lijepom grafikom sada, igra je čudo.

Icek Popravit će sve one drloge poput užasnih questova iz originalne igre? 🙂
    Mislim da svakako treba odigrati zbog priče, a sad kakav je ostatak contenta i koliko su ga preradili baš me zanima.

Ne znam za vas, al meni ovo djeluje ful dosadno.
    Dosadnine id Automate.

Pa i je, barem po onom sto sam sam iskusio. Ali ako je i gore od 100/100 igre koju ionak nisi odigrao, meni to u redu (ne to sto ne igras takve igre nego sto je ovo slabiji NieR).

Woodie stari hejter japanskih igara.

prayer Ma nece, ali naslov vrijedan igre sigurno, ne vjerujem da su bas sve probleme tog prvog dijela mogli popraviti.

foggy Ako joj daš manje od onih 72 što si dao Tsushimi imat ćemo ozbiljnih problema! 🤣

prayer Isuse, ja to uvijek iznova zaboravim. Znam da je bila niska ocjena, ispod 80, ali sedamdesetfakingdva!!

Tzereen Sramota me što sam išao iznad prvobitne ocjene, imaš pravo. I sramota od igre.

Dobit će, kao i svaka, koliko zaslužuje. Ako budem igrao 😉
        Veselim se jako, jer evo mjuza i priča su mi dovoljan razlog da jako želim odigrati ono što nikada do kraja nisam. I naravno jedva čekam da me ganjaju veprovi kao u ovom traileru.

Šta vi pišete tu? Pa jel' nije najveći obožavatelja Niera - Tze? Ne znam većeg fana Niera. Osim vipera.

Ma najbolje da si dao 45/100 jer je realno i objektivno drlog od igre.

GoT djeluje kao 69% igra. Nier bilo koji max/max.

Flipper Tze je najglasniji obožavatelj NieR-a.

Ovo već postaje osobno? 🤣

Sorcerer vjerojatno.
          Igrao sam već SINoALICE od YokoTaroa.