• Gaming Vijesti
  • Microsoft nije izdržao ne bocnuti Sony zbog gašenja PS3 Storea

Microsoft po ovome pitanju ne samo da može i treba "prcnuti" Sony, nego može penetrirati u koju god rupu želi. Stvarno na ovome polju rade fantastičan posao

Ma neka si zadrže sve te igre. Meni treba samo day-1 da iskusim tu čaroliju. Nema ništa bolje nego odigrati igru day-1 jer samo tad i nikad više možeš iskusiti tu čaroliju! Čarolija!

Giphy - santana lopez glee GIF

Šalu na stranu (donekle), pa zar Xbox ionako ne pokreće skoro pa sve Xbox igre direktno sa konzole bez potrebe cloud-a?

dormin Možda Microsoft kupi PS Store

Ne hvala 😲 Xbox Store je tako nepregledan da je to čudo. Prijašnji PS Store je premija naspram Xboxovog Stora.

Flipper Stvarno na ovome polju rade fantastičan posao

True that 😍 Ako te uhvati neka nostalgija, uvijek možeš neku igru sa prvog Xboxa kupiti, koju možda ne možeš naći u fizičkom obliku ili je isti bolesno skup. Da ne kažem da svaka platforma treba i mora sačuvati svoje digital-only igre.

Da je Sony omogućio da se mogu igrati PS2 i PS3 igre na PS5 bez da koristiš PS Now do ovoga nebi uopće došlo. Bilo bi sjano opet odigrati PS2 i PS3 igre sa većom rezolucijom kao šta je Microsoft povećao rezoluciju X360 igara.

Ne vidim spominjanje i bockanje Sonya u cijeloj priči osim u čvrstim željama mrzitelj a Sonya na forumu....ali tako prolaze svi koji su dugo na vrhu...

Ništa drugo osim prcanja Sony nije ni zaslužio po tom pitanju...

dormin slazem se sto posto, ali u clanku nema ni p od prcanja, citali izmedju redaka ili ne

renda

Koliko sam shvatio Microsoft je indirektno bocnuo Sony

Pa cak ni to, ali okej, svejedno, koga veseli nek se veseli

renda

Čak se developeri bune šta je Sony zatvorio i store za PS Vita. Sony je sam kriv šta je zatvorio store i za PS Vita iako su mogli ostaviti samo store za PS Vita jer developeri žele i dalje raditi igre za PS Vita