Osobno mi se ne sviđa tip igara tako da neću igrati.

Super, days gone nisam još igrao 👍🏻

Ove druge dvije me ne zanimaju.

Odlican mjesec. Days Gone sigurno igram. A moguce i ove ostale dvije.

Odlican misec.

Sarkazam

Fantasticno, Days gone mi je na radaru vec dulje vrijeme.

Nisam siguran jel se ovo za Days Gone zafrkavate u komentarima.

Igru koja je ispod 150 kuna već više od godinu dana i koja je posljednjih 5 mjeseci u besplatnom PS Collectionu, oni iznova poklanjaju na PS Plus.

Mislim da se ne zezaju, većina je još na PS4 i izgleda da dosta ljudi nije odigralo DG. Čak i na PS4 ovo je odlično vrijeme za to jer je igra s vremenom riješila one tehničke probleme koji su bili prilična zamjerka tijelom launcha.

Ali da nisam odigrao, ovo bih želio ostaviti za PS5. Ipak djeluje puno fluidnije na tih 60 fpsa.

Pa i ja sam mislio pričekat sa Days Gone do PS5, ali ne znam, imam dojam da će mi se igrat ranije. A i slab sam na open world igre.

weky Nisam siguran jel se ovo za Days Gone zafrkavate u komentarima.

Igru koja je ispod 150 kuna već više od godinu dana i koja je posljednjih 5 mjeseci u besplatnom PS Collectionu, oni iznova poklanjaju na PS Plus.

Sorcerer Tu se slažem sa tobom jer su trebali PS5 igračima dati još jednu igru, a da nije Days Gone

PS+ Collection nije za PS4, tako da PS4 baza još nije imala tu igru u ponudi

Sorcerer Ne, nisu trebali. PS+ su uvijek dvije igre mjesečno. Sve više od toga je bonus.
    PS5 igrači su dobili 2 igre. Oddworld i Zombie Army.

Sorcerer Mislim da će u buduće davati po 4 igre (2 PS5 igre i 2 PS4 igre)

Ne znam baš da će nas toliko častiti.

StarFox_N PS5 igrači su dobili 2 igre. Oddworld i Zombie Army.

Iskreno nisam siguran koju ću prije probati. Jedva čekam.

Sorcerer PS4 igrači mogu dodati igre koje su u PS+ Collection pod uvjetom da netko ima PS5

E pa ne dijele svi PS5 nit nemaju svi PS5. Tako da stoji da PS4 baza nije imala dosad Days Gone u ponudi. Bez izvrtanja činjenica, molim.

ma najbolje da za 5€ mjesecno daju tri nove AAA igre.

Ma nije bitno. Igra se praktički besplatno dijeli u dućanima mjesecima. Koga je igra i minimalno zanimala, već ju je kupio.

Sorcerer Ako netko ima prijatelja koji ima PS5 on će dopustiti bez problema da se netko koji nema PS5 ulogira sa svojim računom na PS5

Svi sve dopuštaju i svi su darežlijvi :/