Nisam našao ništa za sebe već jedno 18 rasprodaja, sve već imam u tom trenutku
Royal možda Personicu, to mi se blista, makar mislim da ću fizikalca nekog bocnut.
Skoro 500 naslova sniženo je na PS Store Spring Saleu, odlične igre i za 20-ak kuna
Ja tražim Diablo i Civku kompletne verzije. Samo to. Hvala.
Bilo bi super kad mi se nebi aplikacija crashala kad ocu otvorit sale, majke ti mile stvarno su serveri ko sa one @maverick slike
- Uređivano
Metro Exodus - samo 80,70 kuna
Stvarno vrhunska cijena, a uskoro bi trebao doći next gen patch.
EDIT: EA Family Bundle samo 51 kunu. Sadrži Need for Speed, Unrevel i Garden Warfare 2
Ja ću moguće uzet Mafia Trilogy sada.
Od navedenih ja sam svoju kopiju TLOU2 ediciju sa metalnom kutijom za kaj sam posle požalil jer mi se nije svidjela kad sam je uživo videl a volim višeklasičnu plastičnu i sad mi ta igra (kutija) odskače od drugih izgledom i to sve sam platil 469 kn i još na akciji bila a RDR2 549 kn, ne znam koji mi k bio da sam plaćal toliko jer ne volim davat za igre više od 300 kn pojedinačno. Bloodborne bez TOH DLC-a platil sam 119 kn i to sve preko web shopa pa onda i poštarinu puta 2 koju nisam ubrojil. Doduše to su fizičke kopije koje su inače skuplje od digitalnih. Eto pohvala Sony-ju kaj su postali tako velikodušni kao da će se uskoro svi razići, haha!
Ovo je samo prvi dio salea. Od 14. dolazi drugi dio. Bit će svega.
Ako misliš na igru, ne ma kakvi, obožavam TLOU a ja mislio samo na kutiju a igra mi je dobra kao što rekoh, ali sva sreća da ima ona kartonska košuljica pa sve unutra držim i metal kutiju sa igrom i neku art knjižicu. To su kerefeki kaj posle skužiš da ničem neće služit pa ubuduće kupujem samo standard ediciju.
Taj japanac je embrij Transformera.
Ima li kakav dobar jrpg na popustu? neda mi se saltati po drlogu od storea.