• Gaming Vijesti
  • Sakaguchi nije zainteresiran za remastere The Last Storyja i Blue Dragona

Bitna im je jedino lova. Na mobitzelima zarade više i brže nego na konzolama. A posla puno manje. Pametnome dosta, a nama igračima šipak 🙁

Icek Mislim da njemu osobno ni lova nije bitna. On radi sve što radi za svoj gušt, a svi ti novi projekti su baš ono što je on htio. Čudan lik, stvarno čudan, ali bez njega nema ni one "duše" koju sam viđao rijetko ako nije on u pitanju. Baš mi je žao, Lost Odyssey mi je jedan od dražih naslova te generacije.

Meni je Last Story jedna od najdrazih igara tog gena, ali necu zazivati remaster jer to nije u mom stilu.

Sorcerer Nadam se da će SE ili netko drugi otkupiti prava na Last Story i Lost Odyssey da dobijemo remaster

Nadam se da SE nece dobit nikakva prava na nista. Bolje cu se pomirit sa maverickovom filozofijom i pustit da igre odmore, dok ne izvucem Wii i SexBox360 pa ih opet odigram.

foggy jos jedan dobar razlog za kupiti barem series s. Mozes igrati igre poput mgs2/3, Lost Odyssey, Halo serijal, Final Fantasy 13 trilogiju (znam da ne volis, ali mozes), RDR i pun kufer igara.
      Takvu politiku trebaju imati i zony i N, a ne musti lovu remasterima i varati napaceni narod. Onak kupio sam mario 3d Allstars radi Mario Galaxy i dao punu cjenu jer su lopovi, a wii kopiju mogu okaciti o rep.

maverick Pa razmislit cu si svakako o tome, makar kazem ti, imam izvorne konzole s tim igrama pa ne vidim problem.

foggy cisto brzina ulaska i odabira pojedine igre, sve na jednom mjestu i ono najbitnije, mnoge od njih je Microsoft enhanced bespla bez da naljepi glupi remaster natpis lazljivog znacenja i odvratnog maketinga i jos odvratnije cjene. Ne smijemo i ne trebamo podrzavati takve gadarije, a ponajmanje, kao neki, zazivati.