FFA je promijenio naslov Glasine o zatvaranju PSN trgovine ipak istinite?.

Ovo Sony ne bi nikada napravio svojim fanovima

Emilijo ga seli na svoj privatni server.

I sve šta kupimo s njegovog privatnog servera morat ćemo platinirat na 13 računa.

Srećom za PS3 imam samo jedno 80 nečijih accountova pa me baš i briga 😃 Kupio sam fizički ono što me zanimalo.

Fico gasio se i Wii shop pa su neki plakali, medjutim Nintendo je ostavio mogucnost downloadanja igara koje posjedujes.

U medjuvremenu

Super briga za očuvanje starih igara, nema što. Zato i molim boga da prebace sve što imaju na PC, tu je uvijek zajednica modera i pirata koji će učiniti puno više od njih da se takve igre ne izgube, kao što su radili i dosad. Ne znam kolika je eventualna ušteda s ovim potezom, ali da je sramotan, je.

Prema izvješćima, Sony bi trebao od 2. srpnja do kraja zatvoriti svoje PS3 i PSP digitalne trgovine, a PS Vita bi im se trebao trajno pridružiti 27. kolovoza.

Di je ovo pisalo?

Zero zalosno, ali za ocekivati. Microsoft je svjetlosnu godinu ispred Nintenda i Sony-a po pitanje sacuvanja digitalnih igara, servera, streamanja, usluge i backwards kompatibilnosti i tako ce biti zauvijek.

U svakom slucaju mislio sam da Zony fenovi ionako uzimaju igre day one i da one gube vec nakon par mjeseci na kvaliteti i da to nije to ako ne igras odmah tako da je to i sam Zony vjerojatno cuo i reko eto vam onda friska figa, dole sa usranim serverima i zastarjelim igrama koje su ionako izgubile magiju odavno. LP

Upravo došao mail od PlayStationa koji potvrđuje ovo. Igre će te i dalje moći skidati, ali Store se zatvara na PS3 i Viti.

"tko je jebo je jebo, a tko nije ni neće..."

Kenichiro Yoshida 2021

ThaUrban pa dns ti leaka da ce covjeku zena roditi prije nego ju je oplodio, a kamoli ove pizdarije. Vise ne mos nista sakriti niti postoje iznenadjenja. Usrano doba ja to nazivam.

ThaUrban Pa od kud to medijima ako Sony to nije rekao..

Čuo Janko od Danice kojoj je to Marta prenija preko Živkove susjede Bare koju guzi Brankov djed Jozef.

ThaUrban
            Okani se kvotanja mene sa takvim insinuacijama, nisam ja nikoga oplodio molim lijepo 😃 😃 😃