Glasine o zatvaranju PSN trgovine ipak istinite?
- Uređivano
Ovo Sony ne bi nikada napravio svojim fanovima
Emilijo ga seli na svoj privatni server.
I sve šta kupimo s njegovog privatnog servera morat ćemo platinirat na 13 računa.
Srećom za PS3 imam samo jedno 80 nečijih accountova pa me baš i briga Kupio sam fizički ono što me zanimalo.
Je li ovo prvi ovako veliki primjer opasnosti digitalnih trgovina?
Super briga za očuvanje starih igara, nema što. Zato i molim boga da prebace sve što imaju na PC, tu je uvijek zajednica modera i pirata koji će učiniti puno više od njih da se takve igre ne izgube, kao što su radili i dosad. Ne znam kolika je eventualna ušteda s ovim potezom, ali da je sramotan, je.
Prema izvješćima, Sony bi trebao od 2. srpnja do kraja zatvoriti svoje PS3 i PSP digitalne trgovine, a PS Vita bi im se trebao trajno pridružiti 27. kolovoza.
Di je ovo pisalo?
- Uređivano
Zero zalosno, ali za ocekivati. Microsoft je svjetlosnu godinu ispred Nintenda i Sony-a po pitanje sacuvanja digitalnih igara, servera, streamanja, usluge i backwards kompatibilnosti i tako ce biti zauvijek.
U svakom slucaju mislio sam da Zony fenovi ionako uzimaju igre day one i da one gube vec nakon par mjeseci na kvaliteti i da to nije to ako ne igras odmah tako da je to i sam Zony vjerojatno cuo i reko eto vam onda friska figa, dole sa usranim serverima i zastarjelim igrama koje su ionako izgubile magiju odavno. LP
Upravo došao mail od PlayStationa koji potvrđuje ovo. Igre će te i dalje moći skidati, ali Store se zatvara na PS3 i Viti.
"tko je jebo je jebo, a tko nije ni neće..."
Kenichiro Yoshida 2021
- Uređivano
a tko nije ni neće...
Icek Gotovo svi Gaming mediji su to prenijeli.
Pa od kud to medijima ako Sony to nije rekao..
RIP duple platine