Genijalna ideja
Cak bi se mogla napraviti triologija.
Prvi dio dok demoni nisu zavladali
Velike epske borbe
Drugi dio prva polovica igre
I treci dio druga polovica igre
Sony navodno radi film prema igri od koje to ne biste nikad očekivali
Trilogija. Ne. Triologija.
Očekivao sam Knack. Sad sam razočaran.
Više bi volio da bude anime kao šta je Castlevania
Ne vidim kako ovaj film može podbaciti
Ne bi to bilo nimalo loše da se adaptira Demon' Souls. Odlične su sve soul igre a kako bi to izgledalo u filmu da bude upola dobar kao igra. Ili voliš takvo nešto ili ne voliš (soul igre). Nema posebnih priča u njima jer sam mišljenja da bi bilo teško ispričati dobru priču koja bi popratila taj vrhunski nadnaravni svijet mistike. Raditi film prema toj videoigri je nezahvalan pothvat. Vidim sad da je i u članku slično pitanje.
- Uređivano
TITANXIS slazem se sa tobom da je praviti film prema soul igrama nezahvalan podhvat. Prica u tim igrama ne govori puno, ustvari skoro nista, na tebi je da citas sve sto nalazis i da pokusas stvoriti siru sliku. Jos dan danas se diskutira po redditu o Dark Souls i Bloodborne lore i o nekim detaljima koji jos nisu jasni i ima puno interpretacija o nekim stvarima / dogadajima. Ja bi voljeo filmove ali bojim se da nebi ispali bas dobro.
Ako se po League of Legends može napraviti tako maestralna serija, može se od zbilja bilo čega.
U jednom multiverseu je bruce ubijen, tata mu postane betmen a mama joker, a onda ima multiverse gdje je betmen owlman i tako dalje. Mislim da je skroz normalno da ima multiverse gdje su mu roditelji zivi i zli.
A sto se tice demonsoulsa. Bit ce čisti hit.
- Uređivano
Film će trajat 2 minute jer će svi poginut u prvoj.
P.S. Lore je meni super, ali jako je otvoren za interpretaciju.
foggy Film će trajat 2 minute jer će svi poginut u prvoj.
zar će glavni protagonista biti Chuck Norris btj?
Pa ne, ali ako je Souls film onda dva hita i gotovo, zajebava se.