@yakuza_stinger Si spreman?
Yakuza Judgment dobiva nastavak?
foggy bome, bas sam jucer vidio da se suska o novom Judgmentu. Jeben potencijal ima ta igra i bila bi steta da ne zazivi u serijal. Sad je pitanje hoce li biti beat em up ili ce i tu probati jrpg stil
yakuza_stinger Nakon zadnje Yakuze više nemam ni trunku sumnje i ako odluče ići na JRPG varijantu. Samo ih molim da izbace one tailing misije, sve ostalo je hit samo takav.
foggy ili nek ih naprqve bolje, da nisu tako tidijus kako bi netko rekao haha
I puno veca customizacija dronova da se ima kaj radit
yakuza_stinger Drone races <3 To mi je jedna od naj mini-igara, totalno me primila i izcustomizirao sam dronove do smrti Iscjedio sam zadnju kap ulja iz njih.
Tko bi rekao, da ćemo nakon svih tih godina i dalje žuditi za novim naslovima, a imaju ih mrljon iza sebe... Jebači pravi.
Proveo sam više sati u mah-jongu u Judgmentu nego što mi je trebalo za završit većinu igara. A da ne govorim za side misije i druge mini igre.
k Ako smatraš da sam genijalac jer sam danima čitao pravila...
Na žalost (ili na sreću), u većini RGG igara Mahjong je put prema platini, tako da jednostavno moraš naučiti igrati. A Kiryu je sve kad baca zadnju kocku na stol i više Ron! ili "Tsumo! Dobra igra ustvari, kad malo naučiš teško se odvojiti.