who cares , jedino bi ovo prodavo ali igrao po ulici nema šanse a to šta je hardware malo bolji ništa
mi ne znači kad vidim taj ekran od 7 cm i te mini kartice s igrama koje se lako izgube i oštete ma
switch je cilj za djecu i slično....
Bloomberg ponovno piše o Switch Pro: Performanse poput PS4 PRO, stiže krajem godine
Isto su lagali i za New 3DS i vidi čuda, za par mjeseci je najavljen. Ne vidim razlog iza toga ali hej, to je Nintendo. Inače, osobno mislim da će tu snagu izvući iz docka a ne konzole, pošto sama konzola ima USB-C koji pored punjenja može služiti i za eksterni GPU.
- Uređivano
Ako je ovo istina onda bi FFVII Remake, FFXVI i ostale zahtjevne igre poput GTA V, RDR 2, Cyberpunk 2077.... mogli doći na NS
fensisuperstar phil ne da....
Nadan se da je istina jaci switch plus zelda je day one za mene
Miro a pokemoni?
Pokemoni su van konkurencije. Kad izađe mainline Pokemon igra N automatski meni skine novce sa kartice i pošalje igru niti ne pita. Sve ostalo je na razmatranju, Pokemoni nikad.
fensisuperstar
Otom potom iskreno pre male razlike su za sad u pokemonima od nastavka do nastavka da bi me zanimala day one kupnja
Nadam se da će izlazak konzole popratiti neke potpuno nove igre poput super maria, mario karda ili zelde. To bi bilo super. Konačno nešto novo i do sada neviđeno pri izlasku nove konzole.