TITANXIS Hvala lijepo Sonyju na HZD-u ali to je jedna od rijetkih igara koje sam nabavil i nisam odigral, jebiga da sam znao da mi se neće svidjet u toj mjeri da ju prekinem igrat (možda jednom se naoružam strpljenjem i dam joj još jednu šansu) jer mi dosadnjikava ne bih ju ni kupoval. Za one kojima se sviđa igra, a nisu je dosad nabavili super poklon eto s obzirom da je to skupoprodukcijska igra.
Zero Da sam u Sonyju, znao bih pretočiti ovo nezadovoljstvo pojedinaca u konstruktivnu ideju prijedloga igre za sljedeći poklon. Dobili biste Knack.
Loki HZD sam igrao dva sata i odustao. Knack je bio besplatan lani pa su se masovno radili njemački akaunti za skinuti igru. Evo ja sam jedan koji nikad nije igrao GTA V, sad nađite drugog. 🙂
Garrus_V Horizon sam presao tako da me to ne zanima, a ni ove ostale igre mi nisu bas must play. No ipak treba reci da je ovo hvale vrijedan potez od strane sonyja. Koje igre je ono nintendo dao na poklon?
Nexus Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji se žale na DOSLOVNO FREE IGRE?! Znači ne košta vas ništa. Možete i ne morate skinuti. Nema pretplate, ničega. Ja ću sigurno Abzu, The Witness i Subnauticu probati.
Fico Nexus Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji se žale na DOSLOVNO FREE IGRE?! A stvarno... Razumijem još da je PS+. Plaćaš nešto i imaš pravo biti nezadovoljan, ali ovo su doslovno besplatne igre. Nema kvake.
zontra Mogao bih Horizon i Witness probat, ali tesko da cu naci vremena za to. Svejedno, hvale vrijedan potez.