maverick weky tocnije odvratna. Sad kad jos znam da Arkane radi na njoj, onda je definitivno hard Pass.
foggy I za mene će ovo biti hard pass. No, zanima me kako će to sve ispasti, pa da barem recu pročitam 🙂
maverick foggy nisu za nas zapadnjaci i prvo lice Eo bas sam negdje prije na forumu branio Control i krenem kao igrati i nakon 15 min shvatim da je to to i da nemam vise sta traziti igrajuci tu igru. Pass na zapadnjacke igre bacam od sada i to HARD!
foggy maverick Pa, nemam nešto protiv zapada, ali ova me igra nije osvojila. Nije jednostavno moj žanr kojeg bi igrao. Tako da moje vrijeme ode na drugu stranu. Bude Flipper recnuo za nas sve 🙂
maverick foggy jesi igrao Disonorede? Jebem ti koji je to smor od igre. Kud ne volim stealth, tu prvo lice, tu gadarija od melle combata i jos neka drljava grafika. Ovo ne mirisi na nis bolje.
master_x Ovo izgleda super.Odigrao sam sve Dishonored igre,uzduž-poprijeko,kao i fenomenalni Prey.Tako da Arkane zna posao.
master_x pinkybanana Ono kad fejk član od prije 14 min napravljenim računom,nema ništa pametnoga napisat osim bezveznih provokacija.
Fico master_x Ili, još bolje, kada netko dođe na forum i krene se šaliti. Nije sve provokacija i nemojte sve shvaćati provokacijom.
pinkybanana master_x Po cemu sam to fejk, ako sam tek sada napravio account? Ovo nije nikakva provokacija bila, nego sala, ne vidim opce razloga kako bi se neko mogo uvrijedit na to, pa cak i shvatit ko provokaciju.
master_x Fico Ma da,a kad netko od stare garde članova počne pisat tim načinom,odma upozorenja i opomene.Jer to sve opet vodi u idiotske fenbojske rasprave.Svi se mi samo šalimo,sve je kul.