• Gaming Vijesti
  • Left Alive – MGS klon koji su svi popljuvali, ali trebali biste mu dati priliku

Nema ništa loše ako je kopija igre bolja od originala. 😁 MGS nisam još igrao pa ne znam u ovom slučaju je tako ili ne.

Arcer Nema ništa loše ako je kopija igre bolja od originala.

Nije, niti blizu MGSu po ničemu. Čak je i Phantom Pain bolja igra od ovog, to govori sve.
    Sad kad sam spomenuo, jao kako je Phantom Pain bio loš, jedno od največih razočaranja u mom životu poslije mene samog.

Sanader Eto , meni MGS V odlicna igra. Nedovršena , ali odlicna. Doduse , nikad nisam imao ps3 pa nisam igrao nista osim ground zero i phantom pain. Mislim da je svima koji su igrali sve prijasnje nastavke razocaranje kolko citam.

Arcer MGS nisam još igrao

Posudi PS1 i igru te ispravi nepravdu prema igri, ali i prema sebi. Svaki gamer bi trebao iskusiti prvi MGS.

pročita sam cijeli članak. odgovorno tvrdim da je ovo najveća trolaža u povijesti FFA. i portala i foruma. mislim . . . MORA bit. jel tako? jel tako??

LEFT ALIVE.

čoooooooovjeečeeeeeee.

Nestali postevi gdje sam popljuvao ovo smeće od igre,a možda baš i zato 😛
        Srušio se cijeli FFA !

Icek Ispravak netocnog navoda, igrao jesam ali ne sjecam se do kud. Sjecam se borbe sa tenkom i s ninjom u labaratoriju. Odigrao bi do kraja da mi "frend" nije strgao onaj drzac kaj vrti cd. Iskreno ne mogu se natjerat da gledam tu grafiku 🙁 Ako nista drugo , prije ground zeroa sam pogledao cijeli story recap , vise puta 🙂

master_x Vidim clanak i ajd idem vidjeti koji review za tu igru posto ima pucanja a i šuljanja. Nisam mogao naci pozitivan review.

bosscorelli Ne postoji niti jedna jedina pozitivna recenzija za ovu igru.To niti gratis ne valja.