• Gaming Vijesti
  • Developeri pokušali objasniti zašto je sporije levelanje ustvari dobro za Marvel’s Avengers igru

Grind je najraniji predstavnik scummy developmenta.
Još ga ovi uparuju sa potomcima mikrotransakcijama i live service modelom.

Šta reći nego sretno im bilo.

Ne znam. Izgleda kao da više nema publike za Shlootere?
Destiny ide svojim tempom, Division isto, ali bilo koji novi igrač propada.
Anthem, Avengersi, evo sad se i onaj novi developer koji je iz bungiea nastao raspada.

Baš me zanima kak će Outridersi proć.

Tzereen Nije da nema publike, nego igre ne valjaju. Division i Destiny su za ostatak shlootera nedostižni most. Treba tu puno više truda i inspiracije.

Mislim da će Outridersi vrlo solidno proći. Demo je skinulo i odigralo više od 2,3 milijuna igrača. Čak je generalni dojam igrača pozitivan. Uz to Outriders nije live service igra.

Fico Nije da nema publike, nego igre ne valjaju.

Kratko i jasno.

Flipper ja sam ipak ostavio preorder. Sancta mi je javila da su cijene preordera (i za NieR također) dodatno snižene pa sam ostavio.
        Baš me zanima kakva će biti cijela igra.

Flipper Uz to Outriders nije live service igra.

Ni ne znaš kolko je ovo dobro za čut.

Fico Ja mislim da čemo se načekati na novi Destiny 3 jer nemaju više vreće $$$ kojima ih je Activision darivao.Sad pokušavaju što duže Destiny 2 održavat na životu i sa plaćenim ekspanzijama u F2P igri i tonama obleke,životarit.

Tzereen
          Ja bas uzeo preorder, prelomilo me jos ovih 10% popusta. Za 400kn necu propasti.

Chaky ajde, možda i zaigramo koji put.

Iako sam se navukao na Destiny ponovo.

Tzereen
              Nemam nista protiv.
              Destiny 2 sam stao na pola negdje, jer nisam iz principa htio kupiti neku ekspanziju.
              A sad vise niti ne znam sto mi sve fali 😅