Ma jok, uopće ne rade portove. A šta je onda GTA serijal sa PS2 na PS4 nego običnu portovi? Ok, u tekstu se mislilo na GTA V i Current/Last Gen igre, no opet zaboravlja da je na Storu jedni 10ak PS2 portova.
CEO Take-Two o (GTA) remasterima: “Nismo zainteresirani za obične portove”
- Uređivano
Nexus
Direktan PS2 port gdje su dodani trofeji. Nikakav remaster ili slično. No dobro, što god da je, veselim se onda većoj kvaliteti budućih remastera/remakeova koje budu izbacili van. Tu prvenstveno mislim na GTA trilogiju GTA 3, Vice City i San Andreas. Također i GTA4 za PS5, kojeg je Amazon leakao.
- Uređivano
Sad sam tek skužio poveznicu između imena Take-two i ogromne tendencije te kompanije da
- double dipa
- naplati igru pa ubacuje odurne reklame
- naplati igru pa ubacuje predatory mikrotransakcije u igre
- Uređivano
Nema smisla remakeat GTA naslove s PS2...
Previše posla ... ima smisla remakeat RDR.. jer sama igra po level designu ne zahtjeva toliko posla...praktički samo prebacit u RDR2 engine, malo podesit ton da ne bude preslika mape iz dvojke i to je to...
Mogli bi izbacit remaster GTA4...dakle čisto šminkanje je sve što ta igra treba...
Trebai nači mjeru...npr remakeat GTA3 ili Vice City a da to ima smisla zahtjeva prevelik posao.. Bolje da tu energiju usmjere na nove projekte... a usput rade oveakve stvari poviše .... E da Tabele Tenns remaster......+ MP3
...
dormin Nema smisla remakeat GTA naslove s PS2
Ali time zarade hrpetinu para Ali načelno se slažem da bi bilo bolje da energiju usmjeravaju na nove projetke. Dakle vrhunski GTA VI, novi Bully, novi Manhunter, potpuno novi IP? Ali opet, bez imalo grižnje savjesti bi day one kupio...ma preorderao bilo koji remaster/remake starih GTA. Čak i one sa PS1.
GTA me ne zanima, ali RDR 2 ne obični port jedva čekam.
- Uređivano
Icek
Npr Worriorsi imaju velik potecijal..
Produkcija jednog RDR2... ne toliko velik svijet ali otvorenije područje New Yorka 70'/80'...
Mislim da bi R* stvorio fantastičnu atmosfer...na stotine bandi iz filme i novih koje netko kreativan može osmislit...glazba tog doba....film je postavio odlične temelje ...
A i PS2 igra je bilo dobra za svoje vrijeme i odlično su nadovezali priču prije s radnjom iz filmu...
- Uređivano
Wariorsi su izgledali na boxu jako dobro. Steta sto ih se ne moze preko backward comp. igrati. RDR se pak moze, kao i GTA IV i nema potrebe za remasterom nijedne od te dvije.
Ne znam za Xbox, ali ima ih na PS4
maverick
GTAIV je moguće igrati na PC uz Xbox pa to donekole i drži vodu ali RDR je moguće samo na Xboxu igrat od aktualnih konzola... na PC ga nema... Ne može se igrat na najprodavanijoj konzoli prošle generacije PS4 pa ni PS5... ne može se igrat na Switchu koji s izvrsno prodaje..tu se nalazi ogroman broj igrača koji nisu imali priliku igrat RDR koji je sad preko deset godina star... a radi se o jednoj od omiljenijih igara s PS3/X360...RDR2 je relativno nedavno izašao... direktno se naslanja na tu igru.. tako da ima smisla napravit soft remake/remaster..