Odmah bih si piknuo jedan 4K Switch da tako ispadne. To je jedino što mi "fali" kod konzole.
Bloomberg: Stiže novi Switch model dijagonale 7″ i s 4K rezolucijom
Znači, dajte mi to i možda i ja razmislim o Switchu. Ali mi treba Bayonetta i slične stvari, ne Animal farm. Hvala.
ja na mobu imam 6.7 i nebi mogo zamislit igrat nesto sadrzajnije na njemu....
Sve je to oke, ali Luigi's Mansion 3 je najjaci.
DarkPunisher A kad Tze ne voli Maria i rodbinu I meni je Luigi bio bomba, ono, gušt nenormalno, usisavanja role papira od novaca
Kakva igra haha, šta sam sve usisao to nisu istine
4K. Ali ok, valjda je DLSS u startu, pa bi to i imalo smisla. Ne mislim da je neizvedivo, već više nepraktično, najviše po vijek baterije.
foggy Top igra, bas cista uzivancija, cak sam i skupio sve collectiblese poslje, sve sam usiso majke mi
- Uređivano
Mislim da će 4K+DLSS biti moguće samo u "docked modu" izvuć. Ne bi me čudilo da u docking station stave "auxilary grafiku" kako to već ima za laptope da mozes kupit onaj box koji ima "dedicated grafiku" koji preko thunderbolta zakačiš na laptop i deri ili dok je u handheld-u da radi u power save modu/da značajno spusti takt gpu-a (novi nvidia-a čip bi bez ikakvog naprezanja trebao 720p rezoluciju pogonit), a onda kad legne u dock se prebaci u "boost/high performance mode".
Kako god ovo je velika vijest i radujem se vidjeti na što će finalni proizvod nalikovati .
I naravno kupuje se day 1, cijena nije bitna
Znaci odnija mi vrag opet 3000iljade iz novcanika za blagdane
Možda onda i ja piknem tu konzolu.Zadnju sam imao GameCube od Nintenda.
720p na 6,2 incha? Čemu to? Pa daj barem nekih 1080p panel na tolikoj veličini, pa skaliraj igre na 720p ili kako god. Malo smiješno da će i dalje koristiti takvu bazičnu rezoluciju u 2021. godini. Ako ne ništa barem bi UI i nešto medije bilo puno bolje za gledati na 1080p ekranu, nego da sve po defaultu stave na 720p iz 2005. godine.