• Gaming Vijesti
  • Bloomberg: Stiže novi Switch model dijagonale 7″ i s 4K rezolucijom

Odmah bih si piknuo jedan 4K Switch da tako ispadne. To je jedino što mi "fali" kod konzole.

Znači, dajte mi to i možda i ja razmislim o Switchu. Ali mi treba Bayonetta i slične stvari, ne Animal farm. Hvala.

ja na mobu imam 6.7 i nebi mogo zamislit igrat nesto sadrzajnije na njemu....

Sorcerer Ma on ni ne zna šta je to 😃

Tzereen Ali mi treba Bayonetta i slične stvari, ne Animal farm. Hvala.

Imaš jedno 20 hitova van Analmal Farma na Switchu, nemoj se glupirat. I sve Bayonette također.

Nightyx tako sam i ja tvrdio. Ali kad dodas kontrole sa strane, to je sasvim drugacije iskustvo jer cijeli ekran imas slobodan. Ne prekrivaju ga ruke.

foggy rado ću ih probat kad ga kupim.

Ali znam da me sve one stvari poput pokemona, invizimalsa, splatoona i slično ne zanimaju. Kao ni nijedna verzija Maria i njegovog brata.

Zelda da, Xenoblade da. Ona jedna koja je najavljena davno, ne sjećam se kak se zove... Neki kultni nastavak.

Tzereen Ona jedna koja je najavljena davno, ne sjećam se kak se zove... Neki kultni nastavak.

Metroid Prime ?

Tzereen To ne igram ni ja, ali Astral Chain, Mario i rodbina, hrpa JRPG-a, Baya, Fire Emblemi... Ima igara da se usereš. Xeno ne znam da bi ti legao, to je baš jako JRPG, makar jako i dobar. Metroidac tko zna kad će, ali je brutala igretina, sve sam ih igrao.

Fenix i dalje mislim kako je to vise nuzno zlo nego gaming iskustvo, ali sto se tice switcha to je samo plus konzole (u svakom slucaju), jer se ionak moze stavit na dock i gejmat ko svaka druga konzola na tvu

DarkPunisher A kad Tze ne voli Maria i rodbinu 😃 I meni je Luigi bio bomba, ono, gušt nenormalno, usisavanja role papira od novaca 😃 Kakva igra haha, šta sam sve usisao to nisu istine 😃

4K.😂 Ali ok, valjda je DLSS u startu, pa bi to i imalo smisla. Ne mislim da je neizvedivo, već više nepraktično, najviše po vijek baterije.

foggy Top igra, bas cista uzivancija, cak sam i skupio sve collectiblese poslje, sve sam usiso majke mi 😃

Zero

Mislim da će 4K+DLSS biti moguće samo u "docked modu" izvuć. Ne bi me čudilo da u docking station stave "auxilary grafiku" kako to već ima za laptope da mozes kupit onaj box koji ima "dedicated grafiku" koji preko thunderbolta zakačiš na laptop i deri ili dok je u handheld-u da radi u power save modu/da značajno spusti takt gpu-a (novi nvidia-a čip bi bez ikakvog naprezanja trebao 720p rezoluciju pogonit), a onda kad legne u dock se prebaci u "boost/high performance mode".

Kako god ovo je velika vijest i radujem se vidjeti na što će finalni proizvod nalikovati 😃.

I naravno kupuje se day 1, cijena nije bitna

f_i_c_o Da, kasnije sam skontao da bi trebao biti 720p OLED monitor, dok bi u docked modu trebao biti neki 4K ( vjerojatno upscaled). Ima mi smisla i to što pišeš, još bi docked jedinica mogla biti modularni dio s povezivim grafičkim hardverom.

Znaci odnija mi vrag opet 3000iljade iz novcanika za blagdane

Možda onda i ja piknem tu konzolu.Zadnju sam imao GameCube od Nintenda.

720p na 6,2 incha? Čemu to? Pa daj barem nekih 1080p panel na tolikoj veličini, pa skaliraj igre na 720p ili kako god. Malo smiješno da će i dalje koristiti takvu bazičnu rezoluciju u 2021. godini. Ako ne ništa barem bi UI i nešto medije bilo puno bolje za gledati na 1080p ekranu, nego da sve po defaultu stave na 720p iz 2005. godine.