Sve same divne vijesti u svijetu gaminga.
Otkriven je razlog masovnih odlazaka: Sony gasi Japan Studio
smece od kopanije. sta god murica dotakne smrdi na govno.
Ma ne,Sveti Sony nije takva kompanija.Oni rade na dobrobit svih nas gamera,a pogotovo na prijateljsku zemlju SAD.
Kad će neko ugasit Sony?
Nakon jučerašnjeg State of Playa, mislim da je bolje i za njih i za nas.
Naveli ste u članku Ape escape mam se sjetim koliko sam sati i sati to igral. Odlična alternativa Super Maria. Zabavna do jaja, takve igre sam nekoć naprosto obožaval. Ma nek sve studije ugase ionak ide sve u krasan k.
Al tek nakon što kupe Nintendo.
Sad kad Tencentovom marketing vidi trending imena Tencent na FFA i prevede si na los mandarinski jezik da bi mogli kupit Sony i Nintendo, dobiju ideju, sprovedu u djelo i za par dana svi vodeci portali objave prijelomnu vijest. Doom.
Sorcerer i know
fuck, znaci mozemo se pozdraviti s knack 3!?
- Uređivano
Službena objava;
In an effort to further strengthen business operations, SIE can confirm PlayStation Studios JAPAN Studio will be re-organized into a new organization on April 1. JAPAN Studio will be re-centered to Team ASOBI, the creative team behind Astro’s PLAYROOM, allowing the team to focus on a single vision and build on the popularity of Astro’s PLAYROOM.
In addition, the roles of external production, software localization, and IP management of JAPAN Studio titles will be concentrated within the global functions of PlayStation Studios.
- Uređivano
Žalosno nakon toliko godina, tradicije i talentiranih ljudi koje Japan ima nisi u stanju napravit jedan ozbiljan studio koji će raditi na nekoliko projekata...
Valja će ta ekipa koja je radila Astro dobit priliku za ozbiljniji projekt jer imaju potencijal...
Ako Tencent kupi Sony mozda budu imali dugotrajnije kontrolere
znaš ono made in china
wooddiebone Ali zasto da ugase kompaniju koja svake godine iznjedri GOTY kandidata i koja je ove godine srusila shitchera 3 po broju nagrada?????
Zadnje dobro kaj je Sony izdao je TLOU2.
Ostalo sve flacidni penis.
wooddiebone mislim da je Tsushima izašla mjesec dana docnije...
Šššš, skužil bude sarkazam.
wooddiebone sorry, uletio sam padobranski, nisam vidio sve.