Days Gone stiže na PC ovog proljeća, a na PC stižu i druge PlayStation ekskluzive
Auuuu!! Harakiri.
Mislim da je Colin Moriarty već ovo procurio puno prije nego drugi. Po običaju, jel.
Šteta što je tip dobio cancel od woke ekipe, ali je i dalje daleko najveći PS Podcast na svijetu. Zapravo, bolje da ima svoju slobodu, očito je to ekipa prepoznala s obzirom da ima preko 10.000 Patreona.
Neka ekskluziva onda nema više na važnosti. Kako bi izgledalo da postoji jedna igrača konzola na tržištu uz PC i da sve videoigre se mogu reproducirati na njoj?
- Uređivano
Nikad usporedno PS ekskluzive nece na PC, tu nema kruha za njih. Da bude takva situacija ode im hrpa konzolasa, cak bih i ja dobro razmislio sta ce mi plejka ako sve mogu odigrati svugdje u isto vrijeme. Tako da je skroz ok da bude uz odgodu, ja cekat rijetko kad mogu, ali fajn mi je da i PC igraci zaigraju ekskluzive. Nintendo, ajd sad i ti.
S druge strane svi su nezasitna govna, a sve ove prodajne milijarde ocito nikome dosta. Zarade oni i previse, ali masinerija voli da ima, sto vise u sto kracem periodu. Sve je to biznis.
I ovako će im otići. Pogledajte samo komentare na mrežama. Ljudi su ogorčeni jer PS igre dolaze na PC.
Dobro, ti pricas o fanbojima, takvi su uvijek najglasniji.
Pa PS ima najveću bazu fanboya baš zbog ekskluziva.
Kupuje se. Days Gone mi je jedna od najdražih igara generacije.
Očito ide se tim smjerom. Prije sam negdje napisao da je PS5 možda zadnja konzola sa reprodukcijom fizičke kopije diska što se Sonyja tiče a takvu praksu će vjerovatno nastavit i ostali. Neće nam biti više potrebni diskovi nego neki account sa reg. kreditnom karticom i to je to. Sljedeća generacija konzola biti će kao multimedijalna stanica (gejming prijamnik). Stoga ekskluziva neće onda bit potrebna. Gejming kakav danas poznajemo sutra će izgledati sasvim drugačije.
Samo da mi Netflix ima, ostalo je nebitno.
Štima, osobno jako malo gledam filmove, serije i sl. tak da mi Netflix nije toliko bitan ali bil bu naravno na konzolama. To su platforme budućnosti.
- Uređivano
Sjajne vijesti, još manje razloga za kupovinu nove plejke. Ne bih se čudio da Epic već radi na tome da postane jedina PC platforma za PS ekskluzive.
Gdje su sad oni koji su se smijali da Xbox nema ekskluzive jer im iste izlaze i za PC,evo sad i Sveti Sony ide istim putem.
- Uređivano
Na par mjesta, (forumi, twitter, facebook) sam sreo kako određeni PS debili namjerno pišu kraj priče i šta se sve dogodi u Days Gone.
Treba paziti tko želi igrat bez spoilera!
Ja ovu igru želim igrat od početka, ali eto, meni je neki maloumni konj spojlo...
Za jedan pretežito PS forum, kak mu znate tepati, ne vidim baš ogorčene reakcije i proteste PS fanboyeva koje toliko često prozivate.
Dapače, prva 2 posta su ono, baš tipični za ovakve vijesti
Deadwalker Da sam na Sonyjevom mjestu, ne bih razmatrao Epic kao isključivo jedinu platformu za distribuciju (osim ako nije vremenska ekskluziva), čak i da ponude masne pare. Epic svoje brojke i popularnost može zahvaliti besplatnim igrama i Fortniteu, ali angažman igrača i ponajprije prodaja na Epicovom storeu ne prate taj trend. U tom smislu se i ne bi puno usrećili s tim partnerstvom.
Inače super vijest za one koji nisu odigrali DG, da i sam igru nisam kompletirao od A do Ž, veselio bih se više ovime.