maverick Miro igras 2min borbe 15 min animacije. toga nazalost ima dns na bacanje, nije rezervirano samo za KH3.
foggy One jebene šalice, kriste mili... Dobro je što sve te animacije možeš ugasit, pa nemaš više tih problema. Ali i dalje je ta igra Disney atrakcija, sve me više to živcira. Prvi je i najbolji, kasnije su otišli krivom stranom ceste.
maverick konacno ste se nasli da obojica hejtate istu igru. refreshing! meni je ELSA dovoljna da volim KH3, hebite se!
foggy Ma meni je trojka oke, ali samo to. Da sad dajem ocjenu išao bi nešto niže nego sam je ocijenio. Volim sladunjave lokacije i tu ima predivnih scena, ali sve ostalo je malo zakazalo.
maverick Miro tak je meni DQ11 kad sam vidio one gluposti na pocetku odmah pao mrak na oci. eno jos stoji na polici i skupljati ce prasinu do kraja vijeka.
foggy Miro Kad je malome od 4g bilo dosadno gledati a ne igrati onda san sve reka To samo govori da je mali na tebe, sigurno već viče da je sve sranje 😃
Miro maverick Kažen ti konstantno prekid prijasnji nastavci su imali animacija i prekida ali je uvik bilo i borbe i istrazivanja i svega a tu se stvorija osjecaj koda samo gledan. A serijal obozavan cak iman i rijetka izdanja
Zero Meni je bilo žao što sam dao 150 kn za KH3, kad je par mjeseci kasnije igra bila za nekih 70 u SD, lol. Ali pozdravljam da serijal napokon dolazi i na PC. Za godinu-dvije i ovo će dijeliti besplatno na Epicu.
maverick Miro miro zezamo te. i ja sam odustao od KH3 iako mi je vizualno bila preljepa i glazba je bila odlicna.
Miro maverick Ja san krenuo opet prije par dana jer kao na ps5 radi bolje ali koliko god bolje radila opet je ista igra
maverick Miro ne moze novi hardware ispraviti greske u developmentu, nazalost. medjutim ima fanova koji stvarno gotive i trojku, tako da biti ce da je malo i do nas.