Kansei dorifto!

Nemam. Što je možda i do toga jer nemam PS5 kontroler.

Drift nije gubljenje konekcije već greška gdje se analog stick sam od sebe miče u jednu stranu, ili u dosta često slučajeva skroz zaglavi tipa prema lijevo ili desno.

prayer Upravo sam krenuo napisat post. Driftanje i kratki gubitak konekcije su 2 potpuno razlicita pojma.

Koliko mi je poznato, Biver ima oba problema s gamepadom.
    Plus problem s onom udubinom na zidu.

weky Moj customized ds4 nema nikakvih problema. Drift sam rijesio, jedino sto zna bit iritantno je to sto ga moram s obje ruke cvrsto drzat dok igram da se ne raspadne jer su sve kopce koje drze kuciste skupa popucale.

Na dva dualshocka 4 mi se događa i to oba novija verzija, na starim verzijama nikad problema.

Brijac Takodjer, bez zajebancije sad, jedino na v2 sam imao problema sa driftom, stari kontroleri sve 5. Iako ja sam to rijesio sa ciscenjem senzora analoga sto naravno ne mora uvijek biti slucaj.

Brijac Moras sve otvorit do kraja i na maticnoj ploci kad skines gljive imas na svakoj sa strane 2 senzora u zelenim kvadratastim kucistima. Malo je pipkavo za izvadit ih van iz tog kucista jer je dosta sitno, a pricvrsceni su na klik. Medjutim nije nista komplicirano, pazljivo ih izvadis, ja sam ih ocistio s alkoholom i vratio nazad i od tada niti jednom vise joypad nije zadriftao. Imas na youtubeu video.