Očekujem kontračlanak Wekyja asap.

Btw. glasao sam za Triss.

Ovdje se ne radi o nikakvoj podjeli već o okolnostima situacije. Na PC se igra izvodi kako se treba izvoditi (više manje) dok je na konzolama izdana Alpha verzija igre. Konzolaški igrači su ljuti jer su dobili pokvareni proizvod (a i povrat novaca) dok PC igrači imaju igru u zadnjim trenucima dovršenosti.

Tvrditi da CDPR radi ovakve stvari sebi namjerno nije baš teško za povjerovati unatoč svemu, no opet situacija i okolnosti su takve da si to ne mogu priuštiti, pogotovo radi ulagača koji su bijesni. Sigurno im tužbi ne fali. Treba sačekati i vidjeti, no čak i da im se dogodi taj leak, rekao bih da su objektivno zaslužili radi situacije Cyberpunk 2077 na konzolama.

Edit: nema dvojbe.

Giphy - witcher 3 magic GIF

Zero Btw. glasao sam za Triss.

+1

Mislim da nije teško (novinarski) provjeriti ako je hakiranje legit budući da je sve prijavljeno nadlaženim institucijama + prevelika su tvrtka za takav level scenarij. Mislim da su si već dovoljno puta propucali koljeno u zadnja 2 mjeseca.

Suludo bi jedino bilo da je u njih ostala

Fenix inscenirati.
      Dost težak izbor, ali je ipak Yen prevagnula.

Flipper Ja sam htio glasovati za Yen i missclickao na Triss. 🙁

prayer dok PC igrači imaju igru u zadnjim trenucima dovršenosti.

Ovo ne da nije istina nego je tolko daleko od istine da su mi oba RAM sticka ispala iz slotova.

Igra je dvije godine od dovršenosti.

wooddiebone u stanju kakvom je sada igra je dovršena. Nema sve što su obećali da će biti, ali ako to zanemariš uz bugove dobivaš dosta dobro iskustvo. Ovakvo kakvo je sada je vrlo dobra igra, da ima još stvari koje očito trebaju biti bila bi odlična.

Na konzolama je igra živa katastrofa, vidio sam gameplay na PS5 u živo i izgleda zbilja kao nešto što bi vidio u PS2 igri.

Čista laž. Igra je na svim platformama jednako nedovrešena, samo što ta nedovršenost na PC-u ljepše izgleda.

Može bit, sve je moguće, svi su oni isti i posežu za svakakvim pravdanjima da se izvuku a slavenski narodi su poznati po tome. Na kraju i ne vidim nekaj lošeg u tome. Neka srede situejšn na bilo kakav način.

prayer
            Lik. Igra nije funkcionalna.
            Sistemi koji su u igri su broken.
            Nema smisla se praviti da nisu.

PC ima bolje (i to je samo u usporedbi s konzolama) performanse i manje bugova/glitcheva jer hardver nije drevan. Ništa drugo.

Ja dobivam 40 FPSa u gradu jer mi se CPU zakucava na 100%, a imam i7 10700 i RTX 3080

Isti build igre je i na konzolama i na PCu.

weky Čista laž. Igra je na svim platformama jednako nedovrešena, samo što ta nedovršenost na PC-u ljepše izgleda.

Giphy - De Acuerdo Agree GIF

wooddiebone Daj primjer? Igru sam prešao 100% i nema što nisam radio, dakle valjda znam što pricam. Istina je da igra ima stvari koje treba ispolirati, no da daš nekome tko ne zna ništa što se krije zastora da zaigra neće ti imat šta reći osim što je AI glup ko dno od gaća i da oružja nemaju smisla.

To što ti i ja imamo uvid u viziju kako bi sve trebalo izgledati ne znači da imaju svi, a i da znači sumnjam da bi se svaki kačio na to jer pored dobrog gameplaya sa možda ne tako dobrim nekim mehanikama igra nudi dosta jaku priču i atmosferu i to nije za baciti. Po toj logici svaka igra koja ima DLC ili ekspanziju je nedovršena igra. No dobro, ovo je tema za drugi thread.

prayer To što ti i ja imamo uvid u viziju kako bi sve trebalo izgledati ne znači da imaju svi

Što ne bi bio problem da CDPR-ov marketing nije zadužen za informiranje javnosti. I taj marketing omogućava da onima koji žele nešto saznati o igri dobiju i dojam što bi ona trebala biti. Cyberu fali više QoL dodataka, a da ne govorim o življem gradu i svijetu koji je vizualni spektakl i atmosferski kladioničarski rizik. U jednom trenu dobiješ opipljiv svijet, u drugome autoput koji nema ni auta u sebi. Prvi sam koji brani Cyberpunk kao solidnu igru s ogromnim potencijalnom za koji i dalje vjerujem da će se većinom ostvariti, ali ovo je trenutačno Early Access naslov.

Fico ali ovo je trenutačno Early Access naslov.

Svaka čast, ovo je lijepo napisano. Ali da idemo pisati što bi bilo da bi bilo mogu nabrojati još 15 igara koje pate od istih navedenih problema. Činjenica je da je igra kakva je, fali osnovnih funkcija i činjenica da su lagali za neke stvari što su reklamirali no na kraju dana se gleda završni proizvod koji je igriv i daje ogroman utisak od početka do kraja igre. Kao što sam bio rekao meni osobno je za sada vrlo dobra igra koja ima potencijal da bude masterpiece, no sumnjam da će biti ista od toga do ekspnzija.

Po tekstu dobijam zakljucak da je @Fenix dobio posao kod njih pa ih brani drugog objasnjenja nema

Za nekoliko dana dolazi vijest da su odgađaju patch.

Giphy -