• Gaming Vijesti
  • Sony je ušao u vlasničku strukturu tvrtke vlasnika From Softwarea

Korporacija je kupila udio FS-a. Nekoć sam bio veliki fan Sonyja, jer opravdano su im proizvodi bili vrh, mogu reći više opsjednut bio Sonyjem. Kupovao sve od Sonyja i po tom principu sam kupio i PlayStation. Danas sam drugačijeg mišljenja. Ne volim kad korporacije kupuju manje firme a te manje se prodaju većima misleći kako će profitirat što na kraju i biva ali gube svoj integritet. Na taj način će mnogi sad poznati studiji otići u povijest a najavljene igre će imat neizvjesnu budućnost.

Ovo je praktički na razini statističke pogreške lol, ali da, puno manje se spominjala akvizicija Crunchyrolla, koja je zapravo u globalu puno važniji potez za Sony.

TITANXIS

mislim da Sony svojim studijima daje slobode ko ni jedan izdavac i ne petlja se u development tako da se ne slazem s tobom, da pricamo o M$ onda da iako izgleda da ovu generaciju okrecu plocu, nadam se

TITANXIS
      Imaš li primjer jednog studija koji je otišao downhill otkada ih je Sony preuzeo tj. kojemu je bilo lošije ili je radio lošije igre od tog trenutka? Čemu briga?

renda Trebalo bi ipak pitat te studije je li imaju potpunu umjetničku slobodu stvaranja. Novaca imaju dakako. Razmišljam na način kako korporacije funkcioniraju i u skladu s tim se ponašaju, odnosno imam svoje mišljenje po tom pitanju, možda sam u krivu ali znaš i sam što moć i novac čine od ljudi.

Nexus Nemam nekih primjera i ne brinem puno oko toga a ono kaj sam odgovorio rendi pa bih sličan odgovor i tebi dao. Da ne bi bilo sumnje korporacija Sony je uspješna po pitanju gaming industrije i bacili su se najviše na taj sektor dok im crna tehnika podbacuje iz godine u godinu.

Pogledaj samo Dreams. Koji normalan ulagač bi pustio studio da radi 5 godina samo na tome? Odličan primjer koliku slobodu imaju Sonyjevi studiji.

Ok, predajem se! Kak se dodaju smajlići u tekst? Pišem na kompu. Kad dodam kao smajlića iz editora pojave se samo dvije točkice a htio bih baš ikonu.

Slqzem se, da su otkazali igru

resident_evil pa upravo to. 😃
          al bas pokazatelj da su dopustili Kojimi da napravi skroz svoju viziju i jebeni walking simulator ti govori sve sto kazem,
          mogu mislit sastanak cernya, housea, yospa i kojime lol
          to sve govori

Znam da idem u totalni offtopic, ali Death Stranding je na kraju više nego uspješan projekt. I komercijalno i kritički. Dobro se prodao na PS-u, dobro se prodao i na PC-ju te je po mnogim izborima pokupio čak i GOTY PC nagrade.

O legacyju možemo pričati, ali na stranu puno pretjerano komplicirana priča, meni je DS definitivno jedna od igara generacije. Malo me čak i triggera kad ga nazivaju walking simulatorom, ali valjda je to popularno mišljenje.

Meni je dosta dobra igra bio, kao i Phantom Pain. Kojima ima zanimljive ideje u svojim igrama pa makar bile malčice pretenciozne. Ako ih se i zanemari, ostaje imerzivan i zabavan gameplay. Mislim, mogu se zakunuti da ljudi u slučaju ove dvije igre isprva krenuli s pohvalama a pola godine, godinu nakon odjednom pljuvanje. Što bi?

Kada se isključe ona malumna pomagala kao što su tagiranje kroz zidove i usporavanje vremena kad te vide MGSV postaje skoro pa ulimativno stelath iskustvo...još da su igrača malo više ograničili u pojedinim mislijama da ima limitiran arsenal oružja i municije koje treba pronalazit po mapi i pametno/kreativno sve to koristit..to bi bilo to. I onda bi još više do izražaja dolazile odlične kontrole i lokacije za šuljanje...
          Ovakon smo si sami sebi osuđeni davati te henikepe...