Korporacija je kupila udio FS-a. Nekoć sam bio veliki fan Sonyja, jer opravdano su im proizvodi bili vrh, mogu reći više opsjednut bio Sonyjem. Kupovao sve od Sonyja i po tom principu sam kupio i PlayStation. Danas sam drugačijeg mišljenja. Ne volim kad korporacije kupuju manje firme a te manje se prodaju većima misleći kako će profitirat što na kraju i biva ali gube svoj integritet. Na taj način će mnogi sad poznati studiji otići u povijest a najavljene igre će imat neizvjesnu budućnost.
Sony je ušao u vlasničku strukturu tvrtke vlasnika From Softwarea
Ovo je praktički na razini statističke pogreške lol, ali da, puno manje se spominjala akvizicija Crunchyrolla, koja je zapravo u globalu puno važniji potez za Sony.
renda Trebalo bi ipak pitat te studije je li imaju potpunu umjetničku slobodu stvaranja. Novaca imaju dakako. Razmišljam na način kako korporacije funkcioniraju i u skladu s tim se ponašaju, odnosno imam svoje mišljenje po tom pitanju, možda sam u krivu ali znaš i sam što moć i novac čine od ljudi.
- Uređivano
Nexus Nemam nekih primjera i ne brinem puno oko toga a ono kaj sam odgovorio rendi pa bih sličan odgovor i tebi dao. Da ne bi bilo sumnje korporacija Sony je uspješna po pitanju gaming industrije i bacili su se najviše na taj sektor dok im crna tehnika podbacuje iz godine u godinu.
- Uređivano
Pogledaj samo Dreams. Koji normalan ulagač bi pustio studio da radi 5 godina samo na tome? Odličan primjer koliku slobodu imaju Sonyjevi studiji.
Ok, predajem se! Kak se dodaju smajlići u tekst? Pišem na kompu. Kad dodam kao smajlića iz editora pojave se samo dvije točkice a htio bih baš ikonu.
True ali kod ove igre bi bilo super da je Sony malo upleo svoje prste
Slqzem se, da su otkazali igru
resident_evil pa upravo to.
al bas pokazatelj da su dopustili Kojimi da napravi skroz svoju viziju i jebeni walking simulator ti govori sve sto kazem,
mogu mislit sastanak cernya, housea, yospa i kojime lol
to sve govori
Znam da idem u totalni offtopic, ali Death Stranding je na kraju više nego uspješan projekt. I komercijalno i kritički. Dobro se prodao na PS-u, dobro se prodao i na PC-ju te je po mnogim izborima pokupio čak i GOTY PC nagrade.
O legacyju možemo pričati, ali na stranu puno pretjerano komplicirana priča, meni je DS definitivno jedna od igara generacije. Malo me čak i triggera kad ga nazivaju walking simulatorom, ali valjda je to popularno mišljenje.
Meni je dosta dobra igra bio, kao i Phantom Pain. Kojima ima zanimljive ideje u svojim igrama pa makar bile malčice pretenciozne. Ako ih se i zanemari, ostaje imerzivan i zabavan gameplay. Mislim, mogu se zakunuti da ljudi u slučaju ove dvije igre isprva krenuli s pohvalama a pola godine, godinu nakon odjednom pljuvanje. Što bi?
- Uređivano
Kada se isključe ona malumna pomagala kao što su tagiranje kroz zidove i usporavanje vremena kad te vide MGSV postaje skoro pa ulimativno stelath iskustvo...još da su igrača malo više ograničili u pojedinim mislijama da ima limitiran arsenal oružja i municije koje treba pronalazit po mapi i pametno/kreativno sve to koristit..to bi bilo to. I onda bi još više do izražaja dolazile odlične kontrole i lokacije za šuljanje...
Ovakon smo si sami sebi osuđeni davati te henikepe...