Koje je vaše nepopularno mišljenje o igrama?
Bit će ih, ali krenimo s jednim za zagrijavanje. Fallout 76 je uz godinu dana duljeg razvoja i NPC-evima od samog početka mogao biti daleko najbolja igra u serijalu.
Mislim da je zadnji God of War jedno od većih razočarenja ove generacije.
Peace Walker je mrtvo smeće.
Solid_Snake Mislim da je zadnji God of War jedno od većih razočarenja ove generacije.
Vidiš, s većinom ekskluziva (izuzetak je Days Gone) prethodne generacije mi treba vremena da ih pređem. Sviđaju mi se, ali mi ne sjedaju kao igre za binge i jednostavno potraje dok ih pređem. TLOU2 je najnoviji primjer gdje uživam u prelasku, ali jednostavno traje. Odigram po 3-4h jedan dan i uzmem dan i pol pauze prije nego što nastavim. Međutim, God of War nikako da pređem jer me jednostavno ne vuče dalje. Pokušavao sam već tri puta. I ne mogu ni opisati do čega je. Borba je mesnata, radnja je točno po mjeri kakve inače volim, glazba je kvalitetna, volim tu mitologiju, ali nešto mi ne sjeda i ne znam što.
Nier je smece.
Smatram da je Hideo Kojima jako precijenjen dizajner video igara, i da ga se sasvim bespotrebno poredi sa god like osobom u gaming svijetu.
MGS je autentičan naslov sa nekim tad dobrim inovacijama, ali isto tako sa relativno lošim dijalozima, obrtima u priči i nelogičnostima.
Death Stranding ruku na srce nisam igrao, ali sumnjam da bi mi promijenio mišljenje.
Imam osjećaj da kad bi napravio govance kako trči po mapi, da bi se našla neka tamo ekipa da kaže da kako je to svjetski mastermind gaming svijeta.
Moje nepopularno mišljenje o igrama je da današnji developeri (pa s njima i izdavači), nemaju muda napravit nešto prezahtjevno ili veći iskorak u grafici i bacit sve računalne komponente na koljena, jer sve se svodi na multiplatform i na što bolju prodaju, tako da nam se vjerojatno farcry, crysis 1 i njima slične neće više ponoviti. Živimo u "prilagođenom" dobu.
Nintendo ekskluzive su precjenjene (cast izuzecima), prvenstveno mislim na Zelda serijal.
Neodigravanjem Ubisoftovih igara (pogotovo 269 zadnjih AC-ova) ne propušta se ništa bitno.
Gameplay fokusirane igre su brzo zaboravljive i ne iskorištavaju potencijal medija.
Singleplayer uvik >>>>>>multiplayer
Imam još puno mišljenja o pojedinim naslovima koja bi vjerojatno bila nepopularna ali ne želim ulazit u sve to. Od općenitijih stavova o gamingu mislim da je to to.
Želim što više single player igara koje traju 10-15 sati i koje će me raspametiti u tom vremenu, ne mora svaka druga igra biti open world i trajati 200 sati a da ja popizdim već nakon prvih 5
wow!!
da krenem pisat svoja mišljenja o zapadnjačkim playstation igrama ("ekskluzivama") u zadnjih 6-7 godina, netko (ne HEP, sigurno ne HEP) bi mi isključio struju prije nego što bi završio treću rečenicu.
da kažem šta stvarno mislim o naughty dog-u, tlou-u i njihovim ostalim igrama, netko od vas bi me "u ime foruma" nevino i umiljato pozvao na "Mirovu Posljednju Večeru" u zadru na kojoj ne bih stigao izustiti ni slovo (da ne govorim o kakvom zalogaju), a bio bi do ušiju ispunjen olovom.
da kažem šta stvarno mislim o igrama i gaming industriji u globalu, fenix bi prominija ime u dr. strange i permabana bi me jučer.
sve u svemu, imam hrpu tih, pod navodnike: "nepopularnih" mišljenja za koje bih volio da su popularna mišljena, ali to je život kakav vodim.