Icek Remasteri i rimejkovi su odlična stvar da se novije generacije upoznaju sa stari(ji)m naslovima.
Potpis
Nightyx Moje nepopularno mišljenje o igrama je da današnji developeri (pa s njima i izdavači), nemaju muda napravit nešto prezahtjevno ili veći iskorak u grafici i bacit sve računalne komponente na koljena, jer sve se svodi na multiplatform i na što bolju prodaju, tako da nam se vjerojatno farcry, crysis 1 i njima slične neće više ponoviti. Živimo u "prilagođenom" dobu.
Ovo preacham.
Evo Cyberpunk kao najbolji primjer, možda ne developerskog ne imanja muda, ali izdavačkog sigurno.
DarkPunisher Nintendo ekskluzive su precjenjene (cast izuzecima), prvenstveno mislim na Zelda serijal.
Kreativno jesu. Sa gamedev strane, svaka je jebeni masterpiece.
Zelda BOTW, igra stara 3 godine, sa konzole stare manje od 10 godina nema jedan jedini glitch ili bug kad ju vrtiš na emulatoru na kompu starom 7 godina.
Nintendovi developeri su čudo.
Shooter Singleplayer uvik >>>>>>multiplayer
fali ti još 3460346131 znakova >
Sanader Moje kontroverzno mišljenje je da je PS1 i PS2 era gaminga precijenjena i da industrija danas pruža puno više raznovrsnosti i kvalitete nego prije te da trebamo prestati gledati to doba kroz ružičaste naočale
Ovo je faktualno netočno. Novi IP-evi dolaze na kapaljku, serviraju nam se nastavci, spin-offi i remasteri, što je ok, ali nije ok da je dobrih 8/10 novih igara open-world, a 6 od tih osam spada u bilo koji od FAD žanrova koji prestanu bit zabavni čim dopizde streamerima.
foggy WRPG nikada nece biti (J)RPG!
HVALA ZEUSU
Sad kad sam obavio ovaj korak koji je od mene zahtjevan od strane svemira, evo par mojih:
Sve JRPG igre su zapravo 5-6 stvarno dobrih igara, a ostatak žanra je reskin tih 5-6 dobrih.
Sve japanske igre imaju imbecilne i drvene animacije. SVE.
Final Fantasy XIII je bio smeće uvijek, čak i kad ste na GP forumu svi skakali i svršavali po njemu.
Forza Motorsport 3 je bolja igra sa boljom grafikom od Gran Turismo 5 koji ima drveće od kartona i pogled iz kabine za 12 vozila i @Tuhy je totalni fanboj jer si to ne može priznati.
MGS4 je masivni downgrade u odnosu na MGS3.
Max Payne 3 nije zabavna igra.
Htio bi i FromSoft spomenut, ali ne usudim se dok je maverick živ.