• Gaming Vijesti
  • Epic Games Store raste: 160 milijuna igrača, 56 milijuna mjesečno aktivnih i 700 milijuna dolara

Razlika izmedju epic gamesa i steama je to sto je epic games aplikacija, a steam gaming institucija, brzo ce oni opasti, nece moc vjecno poklanjat AAA igre

Nightyx Razlika izmedju epic gamesa i steama je to sto je epic games aplikacija, a steam gaming institucija

Giphy - kate winslet crying GIF by The Academy Awards

dao bi ti 372 plusa da mogu.

Mene se ovo ne tice niti ce me se ikad ticati ali moj glas za Epic.
    Zasto
    Pa zato jer mora biti kontra

U splitu navijan za dinamo u zagrebu za hajduk a privatno boli me k za oba kluba

Epic radi igre za nas siromašne za razliku od Valvea..

Nightyx Tencent se nebi složio s tobom, a ni novci od Fortnite nisu baš zadovoljni tvojom izjavom 😁

Jedva čekam da Tencent kupi Steam i integrira ga u Epic Store.

weky tu akviziciju neće niti osjetiti u budgetu. Daj ba burek, pivu i Valve ... i ekipi šta će pop't

Epic je buducnost. Stagod samo da je protiv amera.

Fico jel to nije kupio Tencent koji su moji najdrazi Kinezi? Ako nisu kupili onda seres i Epic.

Fico onda volim tih 40% Epica, a ostalo je sranje 😂

To samo da sekiram fensija, chonu i ostale Valvase i GoG-ase.

Ljudi se ponasaju koda im je Epic oteo obitelj. Hejt se stvorio odnikuda lol

Ja isto ne kužim hejt prema Epicu. Od kada je konkurencija loša stvar za igrače?
          Uostalom, ako je TOLIKO loš, pa tržište će progovoriti i neće ga koristiti, zar ne?

Što više opcija, to bolje.

Nexus to ti je hajp trejn. Kinezi nas spijuniraju, a tu kad objavljujemo slike svoje djece na fejsu i dajemo svoje Ime, Prezime, Adresse, to nema veze. Onak kog boli k za jednog mavericka, evo vam svi podaci, pa i broj racuna, mozda se netko smiluje i uplati koju paru. Jebote, ameri da kazu da je govno slatko, hrvati bi vjeovali lol.

Dragi Epiče, i luv u.

Hvala im na 250 besplatnih igara koje neću nikada igrat.