• Gaming Vijesti
  • Nakon 25 tisuća pritužbi, EU je zatražio istragu u svezi Nintendo Switch Joy-Con kontrolera

Popravljam Joy-Con drift ako koga zanima! 😂

Niti jedan kontroler nije savrsen, cak ni PS kontroler, Xbox kontroler jer svaki od njih ima nekih problema. Sta se tice Joy-Con lako se kupi novi Joy-Con za Nintendo Switch kao sta se kupi novi PS kontroler, Xbox kontroler ako se pokvare. Vjerujem da ce Nintendo naci rjesenje kako poboljsati Joy-Con da ne bi se u buducnosti cesto dogadjale takve stvari, npr. poput drifta

Ja imam sa svakim problem,cetiri ih imam i mislim cijelo vrijeme da je to normalno

Prika ako te zezaju pošalji mi ih ili kad dođeš u zg donesi pa ti ih sredim free 🙂

prayer mogu vidit,ali svaki mi se cini da mi kasni i mislim da je toliki problem da sam se naviko vec da ce me nekad izdat

koliki ce tek problemi poceti uskoro sa dualsenseom, evo mom legi riknio "adaptitivni triger"

Prika Taj drift ti znači da ti se kontroler sam pomiče u nekoj strani kao da je zapeo recimo prema gore ili gdje god. Ovaj lag što si opisao nema veze stime nažalost 🙁

Joy conovi su najgore sranje koje su mi ikad u rukama bile

12 dana kasnije

Znaci od nedavno mi od 4 joy cona ne radi nijedan...stisnem lijevo on pici desno ili uopce ne reagira...tako sa svima,dok je bilo na jednom ok ali sad se ne moze igrat uopce

6 mjeseci kasnije