Hmmm

Najbolja mi je i danas CoD 4, ta igra je sve imala. Bombastičnost od početka do kraja, sjajne i nezaboravne misije (tko može zaboraviti All ghillied up, onaj uvod sa brodom, eksplodiranje nuklearke, TV station...). Baš ono perfekcija.

A najgora... pa ne znam, meni su generalno sve CoD kampanje baš ono što tražim, većinom bude dumb fun, ali ni ne očekujem ništa više. Ne mogu se sjetiti nijedne da sam se silio završiti. Možda kao najmanje dragu bih smjestio bih Black Ops 3, nije mi ta igra sjela nikako. Razumijem šta su htjeli postići, ali meni je bila snoozefest. Možda sam je u pogrešnom trenutku odigrao.

Najbolja kampanja do sada mi je Call of Duty Black Ops, setting mi je puno draži od modernih ratišta a i likovi su mi nekako najdraži.
Najlošija, odnosno najslabija kampanja mi je Modern Warfare 3, baš mi nije pasala po ničemu i bila dosadna do zla boga. Uz to je vjerojatno i najgori i najslabije balansiran MP u serijalu dosad.

Svaka je perfektna adrenalinski nabijena bomba, juri sto na sat i ne staje do kraja, najslabije iz danasnje perspektive su mi WaW i MW, iako i dalje odlicne

Ova zadnja je najbolja jer traje 2 sata,cak im treba dat preporuku da jos smanje i to ce onda bit savrsena kampanja ako je prihvate!

Meni sve budu ful uzbudljive,uzmem pusku i igram se Ramba,sve ih porokam za sekundu bez skrivanja...

Za prvo mjesto mi se stalno nadmeću originalni Modern Warfare i Black Ops.
    Vrlo usko drugo mjesto MW19, ali generalno ih sve tri stavljam u sami vrh military FPS kampanja.

Najgora definitivno Black Ops 3.
    Ono je totalno filler sadržaj koji nema niti dubine, a ni karaktera ostalih CoD kampanji, a kamoli da se natječe sa ostalim FPSima.
    Ako itko planira igrati, rađe preskočite i odigrajte Titanfall 2 ta kampanja da joj se doda još 5-6 sati bi mogla biti bok uz bok sa najboljim SP igrama.

Modern Warfare 2, bez dvojbe.
      I to ne samo u COD serijalu, već uopšteno u igri sa ratnom tematikom.
      No Russian, invazija na Ameriku, oslobađanje Bijele kuće, EMP blast, Ghost..
      Blockbuster vrijedan hvale.

Nikad mi ni jedan Black Ops nije legao.
      Kad se sjetim onog narkosa u drugom dijelu kako šprinta mačetom i ubija ljude dok se monitor guši u crvenilu njegovog gnjeva i krvi, odmah poželim da ugasim isti. 😆

Mw2 i World at War najbolje. Najslabija možda Bo3 mada nije mi loša.

Prika Jao Rambo bas si mi opasan na tom Recruit Difficulty-u, zato ti kampanja i traje samo 2 sata hahaha

ivan_frakin ja uvijek igram na normal,nikad to ne diram...sve su mi kampanje njihove smece osim MW2

kad se sjetim BO1, završim kampanju i onda krene sympathy for the devil od Stonsesa

Dodajem i MW2 na listu i to na drugo mjesto.
        Slična situacija kao s prvim, najteču mi se dva nastavka.

Orginalni MW mi je za pola boda ipak bolji jer je prizemniji malo i više daje osjećaj pravih vojnih operacija.

Infinite i Advanced uz Ghosts najgore kampanje. Prvi Black Ops uz Modern Warfare Reboot najbolje.

E stvarno ne znam. Najbolji od starijih prva dva MW ili BO. Reć ću MW ali svi su tu negdi. Od novijih definitivno Infinite ali nisam još zadnja dva igra.

Najgori Ghosts, ta mi priča baš nikako nije legla.

Shooter Najgori Ghosts, ta mi priča baš nikako nije legla.

Ghosts ima trenutak najgore glasovne glume koju sam ikada čuo.

Ghosts ima jako zanimljivu premisu.
          Šteta da su ga tolko usrali.

Meni je najbolja COD 2 zbog ww2 tematike..

A kaon drugu bih stavio black ops originalni

Najbolji kalodjuti? Advanced Warfare
          Razlog? Jonathan Irons umre.

Jokes on you, svaki kalodjuti sa Priceom je bomba.
          Giphy -