Izgleda da od PES-a žive ko "bubreg u loju", pa se ne moraju trsit previše
Konami gasi svoju gaming diviziju?
Sorcerer Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban!
Hahrocpp: Sjsrns, Heofbw, Rfmsk sk Teklkbs!
- Uređivano
wooddiebone Hahahaha, znači smeh
Sorcerer Jesi pročitao vijest do kraja? Nisi vidim. U pola članka navodim da je Konami demantirao da gase do kraja.
- Uređivano
Bila bi prava šteta da Konami više neće proizvodit videoigre. Odigrao sam dosta odličnih igara od njih na Gameboyu a da ne govorim o fenomenalnim igrama za PS1.
Još da vidimo novi PES... Ako opet bude sranje, gasi struju skupljaj kablove.
Potvrdili da ne gase, ali jako čudna komunikacija prema van.
Iskreno me zanima je li ovo presedan u industriji.
Ne sjećam se nijednog izdavača koji se prestao pavit onime što ga je dovelo tu di je.
Zapravo ekvivalent da sada dođe Disney i prestane proizvodit filmove i prebaci fokus na igračke i zabavne parkove.
Kad se sjetim dragulja iz PlayStation ere...
Silent Hill, Metal Gear Solid, ISS, Castlevania: Symphony of the Night, Suikoden 1,2,...
wooddiebone Zabavni parkovi su već jako dugo jedan od glavnih izvora financiranja disneya. Ono što imaju na floridi je pravo malo čudo. U LA (anaheim) sam čekao na pojedinu atrakciju i po dva sata kolika je gužva. Lova samo kapa od onog što su s ekrana prebacili u zabavne parkove.
Teško mi je ne biti indiferentan prema svemu tome što se ciljano događa s Konamijem. Smjer razvoja im praktički više nema doticaja s onim što bi stariji gameri htjeli, svi bitniji ljudi i odjeli su ih napustili, dok u rukama još imaju samo prava na IP-ove. Ali čak i da počnu s nečim, imamo garanciju da to ne bi bilo ono što želimo, jer su već predugo van aktualnosti u gamingu i nemaju viziju.
Rekoh to i prije, stvarno je vrijeme da rasprodaju ili barem ustupe na ograničeno vrijeme neke IP-ove talentiranim studijima koji bi možda i radili na istima. Novi MGS je možda teško zamisliti zbog više faktora, ali barem bi oživljavanje serijala kao što je Silent Hill imalo smisla. No s obzirom da bi vjerojatno bili previše gramzivi da se i to dogodi, serijali ostaju i dalje tu gdje jesu. U limbu nostalgije i prošlih vremena.
Taj remaster ne treba nikom
foggy
Treba serijalu.
Očajno.
Konami zatvara lesu, a Phantom je najmanje MGS od svih, zašt bi to remasterali? To ne može spasit ni mladi Kojima više.
Phantom Pain ima jedan od najboljih gameplaya u generaciji.
Meni je kao cjelokupni paket odlična ta igra. Koliko vidim tako je generalno i prihvaćena. Svejedno dosta često vidim taj animozitet prema istoj kao da je nešto najgore što postoji. Iskreno ne vidim otkud. Ima svojih mana ali sam otvoreniji koncept sa mnoštvom misija i minimumom filmskih MGS4-style sekvenci ide u prilog igri.