@Cyberdyne-7 Evo te
Predstavljamo vam Cyberdynea-7, prvog čovjeka s 1000 ultra rare trofeja!
Gg wp!
Svaka cast Cyberdyneu, ja nisam ni do 100 dosao u 12 godina, a on je na 500+ i ako uzmemo u obzir da ima tu i teskih igara, nekih bolesnih grinda koji inace ne bi bili toliki problem ( kao Mortal Kombat 9 ) ta igra me odvukla samo zbog 300 sati lupanja istih fatalitya, x-raya i igranja sa svim likovima, inace ima zabavne tower misije. Sve u svemu Cyber je impresivan igrac .
Sljedeći za intervju neka bude čovjek foggy_kt i neka ga intervjuira foggy.
(btw imaš par fora u pitanjima, ali u odgovorima i nema nešto humora)
GG Cyber
- Uređivano
Sljedeći članak...
Miro "1000 trofeja kojih se običan gamer srami"
Ja imam 910
Ja neznam kako netko sa Majoneza platinama može biti moderator
ThaUrban Bro ne kužiš ih ni ti a znamo se već dugo, nije to do fora
Razumjeli smo se mi just fine. Dosta offtopica.
master_x Ma on misli da je moderator, samo su mu dali bedž. U taboru tko god ima te smeće platine nema prava nikakva
Back to on topic...1000 ultra rare trofeja, pa hebote ja imam 26 hahaha Što sam ja igrao cijelo vrijeme, izgleda da sam common as fuck... Ništa, morat ću se primit posla uskoro. I dalje sam raznesem ovom činjenicom. ALI! Cyberu, tebi brat pomaže, to nije fer
foggy pa hebote ja imam 26 hahaha
Casual, moža da ipak razmisliš o mayo kad nisi spreman na ozbiljne izazove
Inače svaka čast Cyberdyneu, stvarno impresivan profil. Ako si tu imam pitanje. Prođeš na 100% baš svaku igru koju počneš ili imaš kao neki ljudi zaseban profil za one koje ne planiraš završit?
Problem je što 1000 ljudi kupi neki JRPG, a to većinom budu fanovi i ljubitelji žanra od kojih velika većina i ode do platine. Iako su oko 150h, ima ih previše osvojenih na PSN profilesima i to više nije ultra rare onda. Tek u igrama koje su široko prihvaćene i malo teže + DLC, tamo leže ti rijeđi. Baza je daleko od ukupne baze PSN igrača, tak da i to ne znači nešto puno jer nije točno skroz.
Ja sam od ovih majoneza odustao davnih dana, a ni nemam takve, neću si ukaljat profil i gubit vrijeme na igre koje me ne zanimaju. Žao mi je što sam par takvih i odigrao (Bunker, Conan Exiles). Isto tak može bit neka žnj igra s tim statusom, a da nitko nema platinu.
foggy Da, vidim da je meni nekoliko blazblue trofeja palo iz ultra u very kako su ljudi osvojili, MHW platina je isto bila ispod 5% kad sam prvi put gledao, sad je 5,42. Isto tako se može smanjit postotak ako neko kupi i ne ide osvajat, ali mislim da je to ipak rijeđi slučaj jer na su na psnprofile uglavnom ljudi koji idu na platine. Mislim da se svejedno broj par godina nakon izlaska igre više manje zaledi jer ne igra više dovoljno ljudi da bi utjecalo.
sanzo Nemam zaseban profil, ovo je jedini