Koliko košta Gamepass godišnje?
U neočekivanom potezu Microsofta, Xbox Live Gold postaje duplo skuplji
S time da još uvijek traje akcija u kojoj se za $1 može dobiti prva tri mjeseca, nakon čega se krene naplaćivati $14.99 po mjesecu.
ovo nije dobro, sony je ovu vijest sigurno jedva docekao
realan sam, mislim da je ocekivano da cijene idu gore ali 60€ za pola godine je bas zestoko i jos nema opcije da se uzme jeftinije na godinu dana.
opcenito cijene MS-a mi nekako nisu jasne, xbox live gold kosta bogatstvo dok game pass ultimate dijele u bescjenje. neznam da li se obicni game pass uopce jos i moze kupiti? nekako je sav fokus na ultimateu. mislim da je to iduce sto ide gore, doduse mislim da tek kad bude izlazila neka prava xbox first party ekskluziva.
Garrus_V realan sam, mislim da je ocekivano da cijene idu gore ali 60€ za pola godine je bas zestoko i jos nema opcije da se uzme jeftinije na godinu dana.
Slažem se. Očito je da pokušavaju ljude navući na Game Pass, ali ovo je stvarno nije način. Ovo će više negative navući nakon relativno uspješne PR kampanje za novu generaciju.
Sorcerer nintendo bi trebao ljudima placati da igraju preko tog njihovog sranja od servisa, takodjer dio ps+ i xblg su i free igre koje tu i tamo znaju biti bas i dobre.
Fico moguce je da zele privuci ljude na game pass ali nekako mi ni to nema smisla ako ce gp ultimate i dalje kostati samo 15€ mjesecno.
Neočekivano, kako za koga. Meni je logično da postaju sve skuplji kako proširuju portofolio igara i proizvođača koji su u isti uključeni. Naravno, ima i to svoje granice kako bi ostali konkurentni, ali kao što su neki ljudi već navodili, s razlogom imaju najskuplju pretplatu. Ja bih očekivao još barem jedno dizanje cijene u periodu sljedeće 2-3 godine.
- Uređivano
Ja sam mislio da je MS za igrače? Ajoj
- Uređivano
StarFox_N
Ma brige mene frende. Ja znam što sam govorio ovdje nekim članovima.
Samo je eto smiješno vidjeti ovakve stvari. Meni je Plus isti jer ionako sam preko US Storea, a nove igre rijetko kupujem po punoj cijeni. Tako da na mene ovo ne utječe.
Fora kod Boxa je ta da ti Live treba i za F2P igre! Na PS-u ti ne treba. Znači F2P igre uopće nisu F2P, a sada pogotovo. Ovo je presmiješna odluka MS-a.
Stvarno nepotrebno. Pa neka netko da jedan dobar razlog zašto bi uzeo Box sada pokraj PC-a?
Izračunaj godišnje troškove i koliko te košta ili PC ili PS5...
Ja imam xbox preko PC-a lol bas uzivam u gamepassu i ne treba ti gold za online. Sve first party igre su tamo za sicu a i stalno dodavaju nove, eto bas Control dosao koji sam htio kupit.
Nema mi smisla kupovat xbox kad imam sve na PC i jos free online. PS i PC (plus xbox gamepass) meni dost
S obzirom da je riječ o industriji zabave, praktično redovna isporuka ovisničkog sadržaja, nakon malo gunđanja biti će, psi laju, karavane prolaze.
MS povecao cijene, jer ce sve ovo sto su pokupovali biti eksluzivno za box i PC? Long shot razmisljanje...
Vjerojatno zato jer im je valjda 50% Game Pass pretplatnika zapravo kupilo Xbox Live Gold i upgrade-alo na Ultimate za 1$.
Vide da ljudi kupuju i podigli su.
Prate tržište i broj korisnika.
Naravno da je nama kao i ostalim zemljama trećeg svijeta to puno i gledamo sa prezirom. Ostali neće ni osjetiti.
Austrijanac ili sveđanin, te bi pare tak i tak potrošio na 2 filma u kinu, komad odjeće ili neku glupost.
Tu je naš problem. Nitko hrvatima nije kriv što imamo 25% PDV-a i prosjek plaće 4500 kn. Isto vrijedi za BiH, Srbiju, Rumunjsku...