@foggy, izgovara se "iis". Odi nazad kopat krupmire! 😃

Super podcast, taman kratak i sladak a još bolji kada CEO Foggy Productionsa se udostoji spustiti među nas smrtnike!

Odličan podcast, zvuk je sad savršen, tema i gost su super, još sam i ja 2 sekunde na videu. Samo tako nastavite. Moram pohvalit i izbor glumca za Foggy-ja, skoro bi povjerovao da je to stvarno on, ali nije ni jednom opsovao u 20 minuta. 😄

fensisuperstar
    Smatram da je hrvatski jezik bogat i lijep i imamo pregršt riječi koje se mogu iskoristiti umjesto tih poprilično nepotrebnih anglizama novih generacija.
    Cure su dobro obrazovane i ne treba im to.

Slažem se. Umjesto piksela, koristimo piknja. Umjesto softvera, koristimo omekšje. Umjesto tipfelera, koristimo zatipak.

uzmi si taj zatipak, omekšje i piknju, stavi ih u tašnu i idemo svi zajedno pojesti meGić.

Ali moram priznati da sam se samoj sebi zgadila kada sam rekla introdusati - kao neki napuhani influencer - no nisam htjela da zbog toga ponavljamo. 😆

Inače se moramo pohvaliti da smo ovaj podcast snimili iz prve, u jednom pokušaju! Kao što je @foggy rekao, tako smo dobro to odradili da bi odmah platina iskočila! 😄

Kad sam čuo introdusati, ja sam osjetio susramlje. Čru story, Noćna, razočarala si me.

Hajde, bitno je da se razumije sto je pisac htio reci. Meni se puno puta dogodi da znam rijec samo na stranom jeziku u tom trenu. Jednom sam rekla da zelim depozitati odredjeni iznos na racun teti u banci, pa me gledala ko da sam s marsa pa je najblize objasnjenje kojeg sam se sjetila tad: staviti ovaj novac pokazem na novce na ovo pokazem na karticu ko kromanjonac. Jbg.

sanzo Ma da sam ja krenuo psovat cijeli podcast bi bio beep. Umjesto toga sam bio pristojan i od 3TB snimaka uspio iskopati neke gdje ima i vas sa foruma 😃 Cure su super to pripremile i sve otislo u komadu, mislio sam da cemo ponavljat ali jok.

@prayer Nikad necu naucit izgovorit neke naslove, rijeci itd 😃

oxi
            Ni cure nisu kao što su nekad bile....
            edit: šta je platforma? Hmmmm

oxi Ma jasno, ovo je samo provociranje lektorice koja je uvijek po svaku cijenu tjerala nas (bagru od portalovca) da pišemo hrvatske riječi i prijevod kad god je to moguće. Više je interna zajebancija, ali kad vidim da prolaze i novotvorenice tipa "precenzija", kriteriji su očito opali.

Kakav politički odgovor u svezi sa lakim platinama 😀😀

Btw, ovo je vjerojatno prvi podcast koji sam pogledo u životu, i to cijelog, do kraja.
              Inače me to 1% ne zanima.

Nier je kriv za sve!
                Neobično je čut foggyja da nijednu ne opsuje hah

Tuhy prvi podcast koji sam pogledo u životu

@Tuhy gleda podcaste i sluša filmove.
                Ja sam mislio da smo @chono7 i ja najjači zato što igramo video igre na youtubeu ali skidam kapu kralju!

😃