• Gaming Vijesti
  • Battlefield 6 nas vraća u moderno vrijeme, BF3 je velika inspiracija za igru

Mislim da neće razočarati. Jedva čekam vidjeti nekakav gameplay. Drago mi je da se vraćaju u modernu eru i da je BF3 inspiracija. To je to.

Odigrao sam svaki BF od Bad Company 2 sve do BF5.
Iako sam se s godinama polako ohladio od serijala veselio sam se izlascima zadnja 2 nastavka.
Za BF6 mi je baš svejedno. Nikakav hype. Nula.
Što se mene tiče DICE može i završiti s serijalom.

Meni osobno uvijek najbolji mp
    Jedva cekam

StarFox_N ma sta ti je kad dropaju prvi trailer bit ce hype lvl 9000 , dam ruku u vatru da ce novi COD pored BF6 izgledat kao smece iz proslog stoljeca .( ne samo sta se tice grafike)

Ja cu to sve vjerovati tek kad bude sluzbeno potvrdjeno. Ovako meni zasad samo zvuci kao potencijalno dobar setting.

Kakvo guranje 128 igrača sad?
    64 je dosta, velika mapa ne znači puno ako nije dobro popunjena, baze, spawn pointovi. Najbolje da ubace prosjek mape iz Skyrima pa nek tražimo jedni druge dvogledom. 🙄

Fokus treba biti na performanse, bar 1440p i 60 frejma na konzolama uz pristojan LOD da vidim gađati jbte.
    Ovo sa 128 plejera ide opet u onom smjeru, ko ima većega. Da pokažu da je veći od Call of Dutya.
    Nikakav hype niti očekivanja.

A ti @escoban ako im vjeruješ daj samo.
    Tak je fejk trailer bio izdan za Battlefield V, svi hype hype, ruši net.
    3 dana poslije jackfrags počeo igrati preview koji je bio sasvim druga igra.
    Mislim da je čak i on dao negativne komentare.

Call of Duty je daleko od smeća, u zadnje vrijeme bolji od BF 3x.
    Imaju svoju bazu igrača. Uvijek je imao, to su 2 različite igre sa različitim pristupom. Spike o konkurenciji su izmislili fenbojevi.

pravednik ako se ja dobro sicam kad je BFV trailer izasao hype je pao na 0 jer je igra izgledala kao Fortnite a ne kao BF u traileru .Igra je failala najvise radi katastrofalnog marketinga (los trailer / zena na coveru/ nestvarne price i naglasak da ce igra se fokusirat na sporedne bitke u WW2 a ne na one velike) I kad je krenuo hatetrain nikad nije ni sta BFV je zapravo po gameplayu odlucan samo nije imao previse sadrzaja na pocerku ! a to da je cod 3x bolji mos samo sanjat . MW je jedina svitla tocka od Coda u zadnji 5 godina

da ipak se dobro sicam kao sta like/disslike govori

To bi bilo preodlično da im je BF 3 inspiracija.Meni daleko najbolja BF igra u koju sam ulupao više od 1000h na PC-u.Sve nastavke dalje zajedno nisam igrao nit 100h.

kada sam procito 128 igraca ni napamet mi nije pao battleroyal...90s kids...

Obzirom da ih je Kalo djuti pregazio sa posljednjim Modern Warfare izdatkom, logicno je bilo da ce morati ubaciti u dvije brzine vise i potruditi se izdati igru koja ce konkurisati na trzistu, sto je pozitivna stvar za nas kao ljubitelje igara.
      Dokle god imas konkurenciju koja ti ne oprasta pogreske, uvijek ces se morati truditi izdati najbolje sto mozes.
      Baš da vidimo sta ce Battlefield da nam ponudi.

A vjv ce i bit neki F2P BF battleroyal nekako nevirujem da ce EA to propustit , nadam se da se vracamo u BC2like destrucion da mos cilu mapu sravnat i levolution