ovo se ceka. najisckeivanija igra ove godine.
Idući tjedan stiže prvi Resident Evil 8 gameplay prikaz
Šteta samo kaj neće radit za PS4. Izgleda mi naoko bolja od RE7, RE7 nisam nikad igral samo onaj prvi demo kaj izašao ali ne sviđa mi se inače ta igra, nema veze sa RE serijalom.
Ja isto, a RE7 je ponajbolji RE, bar meni osobno. Ima možda i najefektnije horor elemente u serijalu, balansiran gameplay, zanimljiv tretman slične teme u friškom settingu itd. Mana ima tek nekolicinu, i nisu odveć bitne. Svakako vrijedi odigrati i to ne samo ako je netko fan žanra.
- Uređivano
master_x Nisam dao zaključak na temelju demo verzije nego na odgledanom gameplayu, Zanimljivo mi bilo gledat to ko neki horor filmić ali za igrat mi nije neš. Inače volim RE serijal i od takvog serijala očekujem slične igre RE igrama počevši od 1-5, 6 mi nije sjela ali dobro nije loše i malo akcije u RE igrama. Prvi put upoznat sa RE serijalom kad sam igrao RE 3 na PS1
TITANXIS Ja obožavam takve horor igre iz prvog lica.tipa Outlast i sl.RE 7 je nakon onog razočarenja od RE 6,konačno krenuo na pravi put (Relevations spin-off ne računam tu).Ovaj RE 8 je direktni nastavak na sedmicu i veseli me što će imat opet mističnu selendru kao ona u RE 4.Odigraj sedmicu,nečeš požalit.
- Uređivano
master_x RE 6 je bio nastavak 5 što se gameplaya tiče. RE5 sam mogao prožvakat jer bilo nešto drugačije od čitavog serijala i prvo u nizu a već drugo to nastavljanje ne prolazi kod mene. RE 7 istina da je dobar kao horor i razmišljao o nabavci prije gledanja gameplaya i odustao nakon gledanja valjda zato kaj sam se osjećal kao da sam ju odigrao. Demo sam prošao i bio mi zanimljiv pogotovo sa onim zagonetnim prstom a znaš i sam kakve su se sve teorije pojavljivale na netu kaj taj prst znači i čemu služi itd. Bilo mi to tad cool. RE4 mi je također dobar pogotovo u samim počecima dok se odvijalo u selendri. Za razliku od tebe ja baš nevolim iz prvog lica igre i to navodim uvijek zašto mi se ne sviđa neka igra ili sviđa jer uvijek me to odbija od igranja bez obzira na tematiku. Bit će mi zanimljivo opet gledat a sad RE8 kad nemogu igrat, nemam PS5 i ne namjeravam ga nabavit za sad a komp mi je preslab.
- Uređivano
master_x One crne kreature (Uroborosi) iz RE5 i crne kreature (Moldovi) iz RE7 su tako slične. Sličan način pojavljivanja i njihove smrti. Uroborosi čini mi se da su od ulja, nafte a Moldovi od zemlje. Uglavnom sve to nema neke sličnosti sa neprijateljima na koje sam navikao u RE serijalu. Prethodne RE igre do pojave RE4 su bile sa zombijima ili sa genetski modificiranim kreaturama te likovima koji su u igrama tako što se toga tiče to nisu za mene vraćanje korjenima ako si od onih igrača koji su igrali RE na PS1 i PS2. Da ne piše da je to RE igra nebi ni znao da je to RE. Nema više vizualnog identiteta RE serijala. Svaka čast remejkovima 2 i 3 a kad bi novijim igračima dao da odigraju te iste igre za PS1 verzije rekli bi sigurno koje sranje od igara a radi se zapravo o istim igrama. Ne vjerujem da će RE8 izaći na PS4 iako bih volio.
Propustio si nešto.
Oduvijek je to lore i identitet RE serijala.
T virus je samo jedan od brojnih grana.
Ozwel Spencer, pijavice, progenitor virus...