Laptopi s mobilnom RTX 3060 su 30% sposobniji od PS5, a ovaj MSI-ev tanji je od čokolade
Meni se više sviđa novi Razer Blade.
Pa tko se još igra na laptopima..lol
Drugo to je cijenovni rang od 12k i više kuna, PS5 osnovni model je 3k, opet o čemu pričamo..
- Uređivano
Svaka roba ima svojeg kupca.
Prestanite gledati balkan kao mjerilo lol.
Prosječni german gamer ima PC od 2000 eura plus konzole.
Govorimo o performansama, cijena zaista u ovom luksuzu ne igra ulogu.
Nekome je i PS5 preskup pa šta sad?
Idemo se igrat na NES?
Ovo za laptope stoji, međutim pričamo o izjavi Nvidie kako OSLABLJENA RTX 3060 ima 30% bolje performanse od PS5. Valjda oni znaju bolje od vas.
Da je tržište normalno za 12 000 kn imao bi laptop sa RTX 3070, praktički si bez brige 4 godine.
3060 Ti = 2080 Super
3060 ~ 2070 Super
Mobilna 3060 ~ 2060 - 30%*2060 = PS5???
BS
Ovako imas amd wannabe nvidia high end.
AMD i je high end i ima kompetitivne kartice za high end. To si i sam rekao, a i univerzalno se community slaže, koliko se da iščitati.
Nedostaje im još uvijek prava optimizacija za ray tracing, ali i ona će vjerojatno doći za godinu i kusur dana, a njihov DLSS vjerojatno i nešto prije.
Da ja sada moram birati između 3070 i 6700xt i da su cijenovno na svom MSRP-u, odabrao bi 3070. Jednostavno ima više smisla i nudi ti SADA više od AMD-a. Ali, sve je pitanje kako se stvari poklope kada kupuješ.
Poanta je da ni s 6700 nećeš promašiti, ako slučajno ne uzmeš 3070 i slično. Nedostajati će ti poneku feature i boost u ray tracingu, ali svakako ne dobiješ loš GPU. Prije to nije bio slučaj.
- Uređivano
Nvidia has listed Nintendo Switch as contributing to “record gaming console revenue” for them thanks to strong demand during their earnings call.
Bratko, to im je jedina konzola koju imaju u svom portfoliju(a da nije njihov Shield). I još koriste prastare Tegra čipove koje štampaju za valjda $20
Logično da će im biti "record gaming console revenue" s obzirom da je to jedino što imaju tog tipa.