iman igru za ps4 vec mozda 2 godine ali je jos nisam upalia
Nadam se nekom updatu za ps5 jer sam cua da se jako lose pokrece na ps4.
jeli neko igra ako je kakvi su dojmovi
Odgođeno je hodanje po planetima u Elite Dangerousu
Igra je dosta stagnantna od zadnjeg velikog updatea koji donosi Fleet Carrier-e, nema vecih dogadjanja osim community missiona koji se odradjuju svakog tjedna. Imam igru cca vec 3 godine i dosta sati ulozeno u nju. Tko god razmislja uzeti, moze uzeti sada da se spremi za novi DLC. Uostalom, prijasnji DLC bi trebao sada biti free.
Fleet
Fleet carrieri nisu, po meni, unjeli nikakvu dinamiku u igru....
range od 500ly je premali kad pogledas koliko vremena treba za odradit cijelu sekvencu plus gledat u onaj hangar cijelo vrijeme ; s anacondom odradim 500ly u jedan i pol jump na neutron highwayu za 2 minute...
Gorivo i nije toliki problem ako ti se da majnat, ali upkeep je strasan.
trade nema nikakvog smisla s obzirom na broj igraca na platformama...
Iskreno, ocekivao sam da cu ga koristit kao neku remote bazu blizu beagle pointa jer sam explor tip ,ali nista od toga...
I isto tako me razocarava sljedeci update, iako je korak naprijed, ali sto se tice immersiona za explorer tip igraca, nula bodova kao i za bubble tip igraca na platformama s obzirom da ce osim u par baza setat sami...
Treba nam free roam po brodu, interaktivne stanice ( kao na warframeu ) itd...
Prvo bih naglasio da sam jako, jako malo igrao ovu igru, isključivo iz razloga što imam manjak vremena, no jako bih ju volio dulje zaigrati. Nakon toga bih se samo osvrnuo na jednu stvar.
Sandrod free roam po brodu
Da ovo naprave, mislim da bi od mene dobili 1000h u toj igri. Koliko god je Star Citizen prevara, ta imerzija koja se dobije hodanjem po detaljnim i pažljivo dizajniranim interijerima brodova je možda vrhunac SF-a u videoigrama.