• Gaming Vijesti
  • Sony je predstavio patent koji kopira mogućnosti iz Souls igara: Ostavljajte poruke igračima u svim igrama

Drugim rijecima, dajes alat trolovima da ti spojlaju igre ☹️

Meni ne treba pomoć kakvih god jebivjetara od igrača. Imam foggy productions.

weky jbt sad je meni jasno zasto se on foggy zove, pa njemu je sve mutno kolko igra dnevno 😆

DarkPunisher Da, maglovito je, nije mutno, dobro vidim al nakupi se magle u videokrugu.

P.S. Josipa rulz

weky Weky ce dobit prvi primjerak limited editiona maglovitih produkcija kad bude neki. Mozda neki dildo, moram razmisljat sta mu najvise pase za koristenje. Naravno, prvo cu ja probat da vidim jel štima.

Dakle ispred svake zenskog lika će bit:
      "Amazing chest ahead"
      "try holding with both hands"
      "weakness: hole"
      "try attacking from the rear"

I slične poruke, pa će twitter optuzivati sve gamere da mrzimo žene

U svakoj igri na podu ce pisati Tuhy I Love You ❤

deathwish Ovo je meka za bananje ljudi s PSN-a. Pratit će sve 100%, pa kad skuže da korisniš neprimjesne poruke samo će te blokirat, suspendirat i slično. To već rade preko poruka.

U Soulsima je super poruka na rubovima, piše "Continue forward for a chest", hrpa upvotova, i onda kreneš i naravno krepaš 😃 Takvih će stvari bit na vagone.

Ja se zato suzdržavam u Warzoneu i MP općenito. Ili ugasim mic.

Skidaju se sveci, rodbina, rodni kraj, Zeus-Kuros. Da, bajkovito bude.

Jedan youtuber je tako dobio trajni ban davno. Igrao je sa djetetom od 7 godina i psovao. Mater čula pa reportala.
        Tada je lik objašnjavao kako dijete može igrati igru koja je 18+ i jasno istaknuto ima na coveru "strong language"?
        To je fail matere i Sonya.
        Treba kulture i ponašanja ali nekad su prigodna vremena za prigodne psovke i to nikome nebi smjeli zamjeriti.
        Dokle god nema spomena politike, rase, religije itd. naravno.
        Par riječi sa živinama i osobama neće štetiti.

Kaj nije Death Stranding to skopirao prvi?