Indiana Jones and the Infernal Machine, jedan od najvecih gaming podhvata mene i buraza. Prosli igru na insane difficulty sa maximalnim "fogom".
Bethesda i tvorci Wolfensteina rade na Indiana Jones igri
Pa ovo je bogami ogromna vijest. Baš me zanima hoce ići na Uncharted stih ili sasvim nešto treće. Ne sumnjam da će MS upumpati hrpu love. Pratim dalje s velikim zanimanjem.
Mislim da ima mjesta pored TR-a i Uncharteda za još jednu sličnu igru. Samo što Machine Games nema ni izbliza toliko iskustva koliko ND i CD, pa bih ipak bio rezerviran s očekivanjima bez obzira što će ovo vjerojatno biti visokobudžetna produkcija.
Najviše me strah što mislim da bi to mogla biti Besthesdina prva ekskluziva za Xbox
- Uređivano
Mene je jedino strah što je to Bethesdina igra. 16 times the details & It Just works, s Toddom na čelu. Nemojte bit ludi da prednaručite igru.
chono7 mislis hoce li ici na svoj stih? Uncharted je Indiana Jones stih
Ne nego Uncharted štih.
Iako su i Uncharted i Tomb Raider tematski direktno inspirirane Indyem, značajne Indy igre do sada bile su bazirane na Tomb Raider formuli, a Uncharted je napravio novi, autentično svoj smjer koji je Tomb Raider kopirao, a sad će potencijalno i Indy.
foggy
Nadamo se da ih Microsoft drži za jaja.
wooddiebone Joj i tog me strah, sve njihove investicije zbog kojih sam presao na xbox360 su propale. Ali vidjet cemo, akose sve poslozi moglo bi to bit super, indijana johana sam prasio na Snesu kao lud, i sjecam se i pitfala, volim igre s bitchevima
wooddiebone govorimo o stihu, dakle Indy je Indy, unch i TR su samo "kopije" istog. Kakav ce biti gameplay? Nemam pojma, jer imam isto informacija kao i ti, ali znam da uz visoku produkciju mogu pogoditi atmosferu filmova i akcijske dionice.
Igra san na PS2 Indiana igru... samo zato što je to Indiana. Ništa posebno..
Ako se dobro sjećam jedna igra je i otkazana prije 15ak godina...
Potencijala ima.. ako se pogodi ton iz filmova.. ako se približno pogodi karizmi lika koju je H.Ford davao..
... ako preuzmu neke sitice iz igara u žanru bez bezličnog kopiranja... bilo bi lipo šaketat naciste...
k najbolji indy film?
Pa mislim četvorka naravno.
Ima najbolje efekte i glumi Shia LaBeowulf.
k
... tek sad ubra pitanje.
Svaki od prva tri mi ima nešto svoje.. prvi je sve lipo postavio i prvi je... drugi je poseban jer je bio dosta mračniji...treći je fantastičan zbog odlične kemije između Connery-a i Forda, humora i brda odličnih akcijskih scena...
A ovaj zadniji mora da su Lucas i Spielberg radili urokani...loš.
Ne mogu ostavit na svom zadnjem postu.
Četvrti Indy djeluje ko da su scenarij outsourceali krovopokrivačima iz Azerbajdžana.