• Gaming Vijesti
  • Sony je kompletno ugasio Killzone.com. Je li ovo kraj za serijal?

Volio sam Killzone. Imam lijepe uspomene na kampanju u prvom i multi u drugom dijelu. Nadam se da nije kraj serijala i da ćemo jednoga dana vidjeti novi nastavak.

O ne...koja šteta...guštao sam u svakoj sekundi sa ovim igrama,uz sve one bugove prvog Killzonea do malo mlakog zadnjeg nastavka,a tek nenadjebivi multi Killzonea 2...koja šteta...

uf neču moći spavati ugasio se fps kojeg je igralo 6 ljudi wow...od tih 6 jedan je tuhy drugi soul

Hahah multi je bio bomba i bilo nas je preko 20 sigurno s foruma.
Kad se sjetim Daria s shotgunom i turretima...good times 😃

Najbolji multy ikad ❤️❤️❤️

Jos se sjecam kad sam kod @StarFox_N vidio multiplayer i kako je to dobro bilo. Cisti wow efekt na prvu

Kad se samo sjetim tih borbi i legendarnih trenutaka koje nam je taj serijal pruzio... Bezbrojne veceri i noci provedene u nasim forumskim "Sapun" mecevima. Hrpa nasih klanova, skidanje svih svetaca jedni drugima, pa onda slj dan kao da nista nije bilo. Spajanje svih tih klanova u jedan i gazenje po najvecima na leaderbordu. Velike borbe za "Hall of Fame" kroz sluzbene vikend challenge, te moja pobjeda kao "Najbolji Takticar" (uz koju je isla i cestitka od GG na KZ forumu). A necu nikad zaboravit ni igranje sa GG devovima... Ma bilo je jos brdo toga. Stvarno legendarna igra 🙂

Igrao sam podosta KZ2 multi, štoviše, bio mi je to prvi multi kojeg sam igrao. Bilo je tu sati i sati zabave. Kasnije se prebacio na Bad Company 2 kod kojeg je također bilo nezaboravnih trenutaka.

Jedin plus multija je bilo sto vas je bilo jako malo pa se niste ni morali spajati jedan na drugoga jer bi ionako uvik bili u istom mecu.

KZ2 je postavio naizgled nedostiznu ljestvicu za serijal, mozda je gasenje i najbolja opcija jer bojim se da bi nastavci bili samo mucenje bazirano na staroj slavi.

Miro je rjesavo Hana montana platinu dok smo mi warove igrali 🤣

DarkPunisher
    60 sati zivota potroseno na apsolutno fps multi govno
    SP je ok

Killzone 2 multiplayer je bio odličan a Killzone 3 fenomenalan i još bolji,čak toliko da sam išao na platinu.Šteta šta mi KZ:Shadow Fall nije nit približno bio odličan kao prijašnje igre.Valjda će napravit još koju KZ igru u budućnosti.

Ma vidin da su svi uznemireni vijest koja je jednostavno eksplodirala, masovni neredi po svitu nitko ne zeli povirovati da je to istina.
    Najbolji multi ikad evo i dan danas se igra.

Najvise se place jer su ocekivali kako ce se izbaciti battleroyal mod pa bi tuhy svaku partiju bio u top 10 jer vise od toga se nebi skupilo za igranje.

Ovaj @Miro samo headshotove puca večeras. Jebeno nemilosrdan 😃
    Tuhy izletio reko:"Ali.." i Miro ga zaštemao kao što je Ali nokautirao Foremana.

Uz jeger i malu casu sve je lakse

Ovi loši igrači su se uvijek žalili na Killzone...

Uff , jedini FPS po mom guštu 😔😔