renda google ima sve, ne moras tak nastupat odma, kakve bombe? Sad odjednom se niko nije zalil, bas ste pasivno agresivni postali
Ja sam sam napisao potpuno normalan post. Nemoj mene okriviti i nazivat me pasivno agresivnim zato što si ti nešto krivo shvatio.
Moj post stoji. Da su svi tj većina htijeli pogled iz trećeg lica - to može biti tvoje mišljenje, možda i je istina ali to definitivno nije činjenica. Bila bi činjenica kad bi CDPR napravil survey i gdje bi ljudi koji imaju igru mogli glasati. Edit: Čak i onda ne bi mogao imati činjenicu, nisam uzeo u obzir na to da netko možda nije htio kupit igru radi toga što je igra iz prvog lica. Ali na kraju, neovisno o tome kakva je situacija bila, preorder od 8 milja i još 5 unutar tjedan dana je doslovno dovoljno pokazao koliko ljudi želi igru iz prvog lica,
Čak i izuzevši prvi kvot koji se odnosi na to što su ljudi htijeli i dalje ne umanjuje činjenicu da CDPR nije imao u planu animacije iz trećeg lica za koje si rekao kako su planirane a onda potom maknute. Pogledao sam video i nema nikakve informacije o tome. Ima slika na kojem piše mixed TPP FPP što je i dalje istina kad uzmeš u obzir da igra ima third person view, iz photomoda i dok voziš. U niti jednoj instanci CDPR nije napisao, rekao ili igdje objavio da će igra/napucavanje ili animacije biti iz trečeg lica.