[deleted] pecaš reakciju, ali normalan čovjek nema što drugo nego osudit ovo. Bolesno je i naježiš se. Sad ide točka pa nova rečenica. Ovo je, nažalost, reakcija na godine trovanja mozga.
Tuhy mi spočitava da preburno reagiram. "Dramatiziram". Razina moje reakcije proporcionalna je reakciji druge strane koja stvar relativizira. Već sam napisao, da isto naprave Dinamu naravno da nebi reagirao ovako, ali nikad, baš nikad mi nebi palo napamet kontrirat nečem što je činjenica.
Ova Marićeva konferencija danas bila je vrhunac apsurda i najmanje je na razini ovoga što HDZ izvodi s Turudićem. Maksimalno ruganje u facu i izrugivanje, a to mogu jer su lijepo istrovali odnos sjevera i juga. Uvijek mogu računat na to da se dvije strane neće nikad složit i ujediniti. Ali ovo stvarno nije samo do Hajduka, truje i zagađuje cijelu ligu, suđenje u nogometu nam je na najnižim granama. Čak i HNS se da promijeniti, nekad se izborima uspije progurat netko drugi. Čak se i Dinamo mijenja, imaju izbore i ulaze drugi. Ali ta sudačka komisija, tobože neovisno tijelo, je zatvoreno leglo prijatelja koje može što hoće. Neki članovi komisije bili su najbolji prijatelji u doba Širića i "poštenog suđenja". Šef im frendovao s Mamićem…