• Gaming Vijesti
  • SIE London (The Getaway, Blood & Truth) rade na novoj velikoj igri za PS5

Getaway jedna od mojih omiljenih igara
Igrao je na kruzerima kada sam radii na brodu
Ps2 kupio cim sam sletio u Miami i bas tu igru

Ta igra je imala jedinu manu, kretanje lika. Sve ostalo je bilo top. Vrhunska grafika, vrhunska priča, vrhunska muzika, velik dio Londona (ili čak cijeli), licencirani auti...

odustao sam od black monday-a zbog uzasnih kretnji i napucavanja, ali graficki je igra izgledala stvarno dobro. puno bolje nego gta igre npr.

maverick Yap, Getaway I Driv3r su imali tada najgore upravljanje likovima, strah me i pomisliti kako bi to danas izgledalo 🤣

Icek steta jer su imali zanimljivije price od GTA, ali su se igrale puno losije od rockstarovih perjanica. u driveru 3 je zato voznja auta bila dosta dobra. nisu auti lebdjeli po cesti kao u drugim open world igrama.

maverick
        Najtužnije je što je Driv3r izdan također poludovršen te je Ubisoft također popio tužbu nekakvu i zbog toga odustao od blamaže sa tim serijalom.
        Evo video pa pogledaj ako već nisi.

Sjećam se intervjua developera The Getaweya u PSXu...
          "Vožnja je bolja nego u Gran Turismu..." 😁
          Lijepo je izgledala igra...
          Zanimljivo je bilo da igra nije imala nikakvih indikatora na ekranu...Zdravlje se obnavljalo naslanjanjem na zid a žmigavci na autu su nas upućivali gdje treba vozit...
          Imali su šansu i s nastavkom ali je očito falilo znanja... bez obzira što je seijal imao potencijal i zanimljivih ideja..

nisam nikada igrao getaway, ali volio bi takvu neku igru, ima dosta open world sandbox igara na trzistu ali bas onako realnijih u nekakvom modernijem dobu i ne bas. jedino mi tu napamet padaju gta 5 i mafia 3.

Icek vec sam i zaboravio koji je to cirkus oko i od igre bio. medjutim igrao sam igru jer je dobila 16/20 u gp i mislim da ju je Amar nafalio, a bio sam i fan prva dva djela pa eto. presao nisam nikada, ali sam bio vrlo blizu kraja.

Taj Getaway sam čak i nabavio kao original za PS2 davnih dana. Iz nekog razloga to nikad nisam odigrao, imam neki filing da bi mi iz današnje perspektive igra bila još teže probavljiva.

Ja sam veliki fan i originala i nastavka, znam da nisu igre baš savršene, ali super mi je sjeo London, fizika vožnje. Baš sam guštao u tim igrama bez obzira na objektivne mane koje su svojstvene igrama tog doba. Volio bih nastavak, kad bi to bilo na istom tragu, a ne nešto drugo s tim imenom.

Stvarno je bilo nekaj posebnog u tim igrama. Kontrole, to sigurno.😂 Hammond hodal koda mu neko nabil metlu u guzicu. Te kontrole me koštale živaca na zadnjoj misiji koja se odvijala na brodu. I taj sistem punjenja zdravlja. Naslonim se na zid, a neko me kokne od iza. Sama po sebi igra mi se dopala jer se radnja dešavala u Londonu uz to kaj automobili bili licencirani.