Doma se gleda Mandalorian....
Prva sezona gotova, druga je spremna...
Gleda se i svaka utakmica Arsenala, naravno.
A za preporuku mi pada na pamet True Detective, posebice prva i treća sezona, drugu možda i preskočiti, jer nisu povezane.
Doma se gleda Mandalorian....
Prva sezona gotova, druga je spremna...
Gleda se i svaka utakmica Arsenala, naravno.
A za preporuku mi pada na pamet True Detective, posebice prva i treća sezona, drugu možda i preskočiti, jer nisu povezane.
Gledam kroz prozor.
Gledam NoFaceGirl.
Šalu nastranu, pogledao:
Christmas Chronicles i ugodno se iznenadio. Ima potencijala biti klasik za gledanje svake godine.
Klaus - iako meni ima vizualno odbojne likove, super crtić.
Alice in Borderlands - super japanska serija
Brooklyn 99 - došao do pete sezone
Fico Žao mi je. Sam u kući 5 zvuči kao bezbolnije iskustvo.
Samo sam čekao nekoga, ali se nisam nadao da bi to mogao biti ti ... hahahahah
Još si mislim, da li da stavim u zagradu nešto tipa (molim bez zločestih komentara)...
Ali dobro, tvoj me nasmijao....
Uglavnom, malo je ljudi koji navijaju za neki strani klub "u dobru i zlu"... E ja sam taj već cca 16+ godina....
Bit će to dobro, dotakli smo dno, sada može samo gore.
kad oću mozak na pašu onda Grand Designs i divim se kućama
After Life - odličan humor, dinamične i kratke epizode, glumci izvrsni.
Sex Ed - isto odlična serija, iako previše LGB-a, malo previše. Epizode malo preduge.
Virgin River - dobra serija, romantična. Za opuštanje, zamjena za ljubiće u nastavcima koji izlaze uz dnevne novine.
La Revolution - predivna atmosfera, nabrijano, psihodelično. Dobro.
Filmovi preporuke: Instant Family, Holidate, The Climb, Papillon, The Beast. Sve Netflix.
yakuza_stinger Suburra koja je odlična i 3 sezone su proletile u hipu
Jesi li Gomorru pogledao? Suburra me čeka, a posebno se veselim nakon Gomorre koja je fenomenalna.
Midnight Dinner, svaki dan epizodu-dvije. Netflix.
Ja sam sa Suburrom stao nakon 2 sezone, planiram pogledat i treću ali iskreno serija mi je nešto slabija od Gomorre, ZeroZeroZero i sličnih jer fali intrige i intenziteta, iako je kompulzivno gledanje jer ima svojih kvaliteta. Pa i Gomorra mi je malo opala u zadnje dve sezone ali ovdje je to zasićenje sa ponavljanjem motiva i rutinskih sukoba došlo nešto brže. Mislim da su jedino Narcos, ZeroZeroZero i Breaking Bad bili konzistentno odlični cijelo vrijeme od svih tih krimi-serija što sam gledao, tj. ako gledam na bazi od epizode do epizode. Ove ostale su mi sve fluktuirale od npr. jedne odlične sezone, druge slabije itd. Suburra film, pak, mi je odličan bio i sve ono dobro što serija nudi kompresirano u 2 sata.
Inače gledaju se dosta više filmovi u zadnje vrijeme, svaki dan poneki jer se akumuliralo podosta njih dok se pržio Cyber.
Moguće da ti je zasićenje, jer ja dugo nisam gledao neku sličnu seriju pa me Suburra obuzela, iako ocjenom lošije kotira od Gommore. Gledat ću onda i Gommoru pošto nisam (sad sam u tom modu haha). A Romanzo sam morao skidat jer nema nigdje za nać. Isto kriminal u Rimu 70-ih godinama. Suburra film je ipak malo drugačiji nego serija po pitanju radnje iako je većina likova istih.
Moguće da, većinom gledam upravo krimi-serije jer mi budu najdraže po tome kako bildaju napetost i usput razvijaju likove koje će tad stavljati u naizgled bezizlazne situacije. Ali isto tako pojavljuje se problem sličnosti i zasićenja takvim materijalom što nestaje samo ako je serija baš izvanredno kvalitetna i odmakne se od kolotečine. Zanimljiv izbor je ovaj Romanzo Criminale, možda bacim oko jednog dana
The Office US - random epizode žena i ja biramo i gledamo (gledali već, ali ovo se uvijek može gledat)
Hannibal - to smo cijelo roknuli sad tijekom 12. mjeseca (nije baš nešto, prva sezona odlična, kasnije dosta lošije)
Narcos - upravo krenuli, za sad odlično.
Life is Beautiful - odličan i kao i uvijek
Kings Speech - iznenađujuće dobar. Odgađam ga već 10 godina radi naziva filma jer mi se ne čini zanimljiv, no prevario sam se.
To All the Boys I've Loved Before - Solidan "highschool" ljubić
monster of a man.....
lemmy...